Home

Huren

Studio Amsterdam

In een studio vind je alle voorzieningen terug in één ruimte, zoals de woonkamer, keuken en de slaapkamer. De badkamer en het toilet bevinden zich apart bij studio's. Het is een populaire woonvorm om te huren onder studenten en jongvolwassenen. Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en is zeer in trek. Amsterdam heeft het totaalplaatje en de stad kent veel verschillende geliefde wijken. Het is een plek met cultuur, dynamiek, grachtenpanden, natuurparken, winkels, evenementen en restaurants. Ook wordt de stad veel bezocht door toeristen.

De Jordaan
Dit is een locatie waar je de echte Amsterdammer tegen komt. De Jordaan is één van de oudste wijken om een studio te huren en het is deel van de levendige stad. Met echte karakteristieke plekjes en het typische accent hoor je overal terug. Huur je een studio aan de Jordaan? Dan kun je voldoende beleven, zoals het bezoeken van gezellige kroegjes, hofjes of het bekijken van indrukwekkende streetart.

De Pijp
De Pijp heeft vele kenmerkende elementen voor de stad. Hier bundelen alle fantastische aspecten van Amsterdam zich namelijk samen. Denk aan cultuur, architectuur, historie en voldoende vermaak. Het is een gewild plaatsje in het hart van Amsterdam om studio's te huren. Je bent binnen een mum van tijd bij diverse winkels en je dagelijkse boodschappen. Speciaalzaken en horeca zijn eveneens in grote aantallen aanwezig.

Zuidas
Bedrijven en grote organisaties hebben op de Zuidas een plekje weten te bemachtigen. De Zuidas wordt gekenmerkt door hoge gebouwen met een modern uiterlijk. Huur je een woning op de Zuidas? Dan ben je verzekerd van een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer en je bevindt je binnen korte tijd op Schiphol. Vanuit de Zuidas bereik je bovendien meerdere plekken in de stad, zoals Oud-Zuid of het mooie Amsterdamse Bos voor een heerlijke wandeling.

Westerpark
Westerpark is een gewilde en geliefde wijk met woningen te huur. Veel mensen willen hier maar al te graag huren. De naam van deze plaats komt dan ook voort uit het mooie Westerpark. Het is een van de grootste parken, waar vooral in de zomermaanden veel bezoekers zijn. Westerpark heeft veel te bieden, waaronder het centrum binnen handbereik, een uitstekende bereikbaarheid en architectuur. Je kunt hier goed winkelen en tussendoor genieten van de vele horecaplaatsen.

Huizenvinder.nl heeft een groot aanbod woningen te huur en is de beste plek om een studio in Amsterdam te vinden en te huren.


0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Studio

Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 0 Sinds 30 dagen 5
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 12 Inschrijven niet toegestaan 0

Studio Amsterdam

Resultaten 1 - 12 van 12

81 anderen zijn nu op zoek in Amsterdam, reageer vandaag nog!