Home

Huren

Studio Tilburg

Een studio in Tilburg huren


Als je op een redelijk korte termijn voor het eerst op zoek gaat naar een eigen woning, dan is de kans erg groot dat je je gaat oriënteren naar de opties die er zijn op het gebied van het huren van een studio. Dat is ook helemaal niet zo gek, want deze woonruimtes zijn enorm praktisch ingedeeld en zijn ook nog eens erg aantrekkelijk geprijsd. Ben je op zoek naar woningruimte te huur in Tilburg, maar weet je nog niet precies welke woonwijk voor jou het meest interessant is? Lees dan vooral verder!


Populaire wijken voor studio's in Tilburg


Als je op dit moment nog niet helemaal bekend bent met de woonwijken in de stad, dan is het wel zo verstandig dat je jezelf van tevoren hierin gaat verdiepen. Je wilt je er immers thuis kunnen voelen. De woonwijken zoals de Reeshof, Jeruzalem, Korvel en het Goirke zijn bijvoorbeeld erg in trek onder stellen en jonge gezinnen. Wijken zoals Rooi Harten en Theresia liggen op een steenworp afstand van het centrum en zijn dichtbij de uitvalswegen gelegen. De ideale woonwijken dus voor forenzen die ook nog eens houden van een bruisend en sociaal leven, op steenworp afstand gelegen van de eigen studio in de stad.


Kies je binnenkort ook voor een van de studio's huren in de stad?


Op het gebied van studio's te huur in de stad is er gelukkig meer dan genoeg keuze. Zorg er van tevoren goed voor dat je helder in kaart hebt gebracht voor wat voor soort woonruimte je graag huur wilt betalen. Denk hierbij aan voldoende parkeerruimte in de buurt, de afstand tot het Centraal Station, de uitvalswegen of de sportschool. Hierdoor weet je altijd zeker dat je huur betaalt voor een woonruimte waar je je helemaal thuis gaat voelen.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Studio

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Studio Tilburg

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod