Home

Huren

Studio Leiden

Leiden is een grote stad met veel prachtige, historische kenmerken. Vandaag de dag zie je in de binnensteden veel grachten en singels, waarlangs je heerlijk kunt wandelen. Hier vind je ook nog eens de grootste en oudste Universiteit van Nederland. In het centrum vind je de vele winkels, kleine gezellige boetiekjes, restaurants en bioscopen terug. Een studio huren in Leiden is een goede keuze en het zorgt ervoor dat voorzieningen binnen handbereik zijn.

Het centrum van Leiden is een plek, waar je mooi kunt wonen. Het centrum heeft bekende monumenten, musea en je kunt na een dagje winkelen genieten van een drankje op een van de vele terrasjes. Het centrum van Leiden ligt binnen de singels en werd voltooid in de 17e eeuw. Het is een wijk, waar de Oude Rijn en de Nieuwe Rijn een verbinding met elkaar vinden. In de middeleeuwen was hier al veel bedrijvigheid en het gebied is voorzien van een beschermd stadsgezicht. Je bent van alle gemakken voorzien als je hier een studio gaat huren.

Binnenstad Noord kun je eveneens een geliefde wijk om een studio te huren noemen. Het is een plaats, waar je bovendien veel cultuur mee kunt pakken. Denk aan 3 grote museums, zoals de Lakenhal, Boerhaave en Volkenkunde. Grote monumenten, zoals de burcht zijn eveneens te bewonderen. Binnenstad noord biedt daarnaast veel winkels, en plekken waar je uit kunt gaan. Op zoek naar de natuur? Dat kan ook, want er zijn fijne parken, waaronder het Ankerpark en het Huigpark om te wandelen.

Binnenstad Zuid vormt een herkenbaar deel van Leiden. In Binnenstad Noord zijn er studio's beschikbaar om te huren. Huren op deze plek betekent genoeg winkels binnen een korte afstand van elkaar, maar ook kroegjes en lekkere restaurantjes in de buurt. Personen die houden van een stukje groen kunnen zich vermaken in het Van der Werfpark, de Hortus Botanicus en het Plantsoen.

Het grootste gedeelte van alle woonwijken in Leiden zijn te vinden in Leiden Noord. Je vindt hier verschillende woningen, waaronder studio's te huur. Het is een plek die vandaag de dag volop in ontwikkeling is en het aanbod studio's voor de huur groeit hier dan ook met de dag. Het winkelcentrum Kooiplein is een uitstekende plek om je boodschappen te halen of te winkelen.

Ben je op zoek naar een studio te huur in Leiden? Vind jouw ideale studio via Huizenvinder.nl, de best beste plek om een studio voor de huur te vinden!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Studio

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Studio Leiden

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod