Home

Huren

Studio Haarlem

Huur betalen voor je eigen studio in Haarlem


Wonen in een eigen studio in Haarlem, wie wil dat nou niet? Deze stad wordt ook wel Amsterdam in het klein genoemd, en dat is ook met een reden. Je woont in een van de mooiste steden van het land, maar Haarlem voelt tegelijkertijd ook erg knus en gezellig aan. Daarnaast is het strand ook binnen handbereik en voordat je het weet sta je in de hoofdstad van ons land. Overtuigd geraakt? Dan is het de hoogste tijd om voor jezelf te bepalen waar je het liefste wilt wonen in de stad.


De leukste studio's ga je in deze woonwijken van Haarlem vinden


Of je nu voor het eerst gaat wonen in de stad of gaat verhuizen, in beide gevallen wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je in de leukste woonwijk van de stad komt te wonen. Gelukkig zijn er tal van woonwijken die erg goed aan staan geschreven. Den hierbij aan woonwijken zoals de Transvaalbuurt, Amsterdamsewijk, de Slachthuisbuurt en de Koninginnebuurt. Kies voor een studio in een van deze wijken, dan woon je lekker centraal, aan of dichtbij de grachten. Beter kun je het niet krijgen als het aankomt op het huren van een studio.


Een breed aanbod aan studio's te huur via Huizenvinder.nl


Gelukkig is er op dit moment een breed aanbod aan studio's te huur via Huizenvinder.nl. Het huren doe je eenvoudig en snel en je weet altijd zeker dat je huur betaalt voor studio's die in een erg goede staat verkeren. Je komt daardoor gelukkig nooit voor gekke verassingen te staan en de woonruimte voelt direct als thuis aan. Verhuis je binnenkort in je gloednieuwe woonruimte in deze gezellige stad?

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Studio

Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 0 Sinds 30 dagen 0
1 kamer 3 2+ kamers 1 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 4 Inschrijven niet toegestaan 0

Studio Haarlem

Resultaten 1 - 4 van 4