Home

Huren

Studio Groningen

Studio Groningen
In het noorden van ons land ligt de gezellige studentenstad Groningen. Deze bruisende en veelzijdige stad heeft voor iedereen wel iets te bieden. Het is dan ook niet raar dat veel mensen een leuke studio in Groningen willen huren.

De stad zelf
Groningen heeft een heerlijke binnenstad vol met kroegjes, steegjes, winkels, de Grote Markt en de Vismarkt. Markante gebouwen in het centrum van de stad zijn de eeuwenoude Martinitoren, de A-kerk en het splinternieuwe Groninger Forum. Vanuit de omliggende wijken kom je heel gemakkelijk via uitstekende ov-verbindingen in het centrum. Daarnaast ben je vanuit de vrijwel alle wijken binnen tien minuten op de fiets in de binnenstad. Aangezien er veel vraag is naar studio's die te huur zijn in Groningen, kun je het beste je pijlen richten op een van de buitenwijken.

De wijken van Groningen
Rondom de binnenstad vind je de wat oudere arbeiderswijken. Voorbeelden hiervan zijn de Schildersbuurt en de Korrewegwijk. Huur je hier een studio dan heb je al snel met een relatief klein woonoppervlak te maken. Het grote voordeel is dat je wel profiteert van de gezelligheid en alle voorzieningen die het centrum heeft. Hier dwaal je lekker rond in het Noorderplantsoen, of je neemt een drankje op een van de vele terrassen. Andere populaire wijken aan de rand van de binnenstad zijn: de Oranjebuurt, de Zeeheldenbuurt en de Oosterparkwijk.

Ga je wat verder van het centrum? Dan kom je in ruim opgezette wijken terecht. De meeste wijken zijn een dorp op zich met alle voorzieningen die hier bijhoren. Denk maar aan een winkelcentrum, een bibliotheek en scholen. Ook vind je in deze buurten veel groen en zit je vlakbij recreatiegebieden. Het voordeel van deze wijken is dat je snel in het centrum zit, maar je bent ook dichtbij het Ommeland. Een heerlijke fietstocht langs het Reitdiep of het Damsterdiep is zo gemaakt. De oudere wijken naast het centrum zijn bijvoorbeeld Helpman of Vinkhuizen. Meerstad en De Held zijn splinternieuwe wijken waar veel jonge mensen studio's huren.

Ons aanbod
Zoek je een studio die in de binnenstad te huur staat? Of huur je toch liever iets in een buitenwijk van Groningen? Het is allemaal mogelijk. Kijk gewoon eens rustig rond op onze uitgebreide website. Huizenvinder.nl is namelijk de beste plek om jouw gedroomde studio in Groningen te huren. Bekijk het aanbod, selecteer je criteria en wie weet woon jij binnenkort in het mooie noorden van Nederland.


0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Studio

Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 0 Sinds 30 dagen 1
1 kamer 1 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 1 Inschrijven niet toegestaan 0

Studio Groningen

Resultaten 1 - 1 van 1

96 anderen zijn nu op zoek in Groningen, reageer vandaag nog!