Home

Huren

Studio Enschede

Studio Enschede


Enschede is een van de bekendste arbeiderssteden voor starters om te gaan wonen. Dit is ook niet meer dan logisch, want Enschede is een stad vol met karakter. Met een open stadscentrum en allerlei mooie natuur in de buurt is er zeker meer dan genoeg te doen. Wil jij graag een studio huren in deze prachtige stad? Dan is het zaak om studio's te vinden in de juiste buurten. We vertellen je daarom ook graag welke wijken het beste zijn om een studio te huren.

Horstlanden-Stadsweide


In de eerste plaats is erHorstlanden-Stadsweide. Deze wijk heeft misschien wel de beste ligging die je kunt hebben in Enschede. Je bent namelijk vlakbij het centrum, waardoor je toegang hebt tot alle faciliteiten die je maar zoekt. Tegelijkertijd is deze wijk vrij rustig en ben je zo in het grote Volkspark verdwenen. Wanneer jij een starter bent, is dit de wijk om een studio te huren. De huur is hier namelijk ook nog eens laag!

Helmerhoek


Ben jij liever iemand die wat meer ruimte zoekt? Ook in de Helmerhoek vind je prachtige studio's. In plaats van een studio dat haast als een hok voelt, is het eenvoudig om een studio dat te huur is te vinden dat ruim en luxe aanvoelt. Daarnaast is het maar een kwartiertje fietsen naar de stad, terwijl je ook zo bij het Rutbeek bent. Dit is een perfecte plek om af te koelen in de zomer. Helmerhoek is dan ook zeker een buitenwijk om rekening mee te houden.

Het centrum


Tot slot is er nog het centrum van Enschede. Ook hier vind je talloze studio's die zonder probleem te huur zijn. Hoewel de huur iets hoger ligt dan de Helmerhoek of Horstlanden-Stadsweide, is dit voor veel mensen het meer dan waard doordat de locatie uitstekend is. Zo ligt de grens laag om spontaan met vrienden uit te gaan. Verder vind je vele moderne studio's in deze wijk, waardoor je eenvoudig in een gebouw woont dat comfortabel is voor je. Daarnaast is het station ook zo om de hoek, waardoor je zo in een andere stad terecht bent of zelfs een dagtripje naar Duitsland kunt maken.

Wil jij zo snel mogelijk een mooie studio in Enschede vinden? Dan staat Huizenvinder.nl klaar voor je. Vind bij ons je favoriete studio zodat je binnen mum van tijd echt van het bruisende Enschede kunt genieten.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Studio

Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 0 Sinds 30 dagen 0
< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 1 < 10 km van het centrum 1
Minimaal 5 m2 1 Minimaal 10 m2 1 Minimaal 20 m2 1 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 1 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 1 Inschrijven niet toegestaan 0

Studio Enschede

Resultaten 1 - 1 van 1

58 anderen zijn nu op zoek in Enschede, reageer vandaag nog!