Home

Huren

Studio Eindhoven

Huur een studio in het gezellige, mooie en creatieve Eindhoven 


Noord-Brabant kent een aantal bekende steden die enorm in trek zijn om te wonen en waar je woonruimte kunt huren. Eindhoven is daar misschien weel een van de bekendste van. De stad heeft een erg prettige ligging en er heerst een erg gezellige en creatieve sfeer, zodat je je vanaf het eerste moment helemaal thuis gaat voelen in deze bruisende stad. Ben je daarom op dit moment druk op zoek naar je eerste woonruimte? Dan kun je overwegen om huur te betalen voor je eigen studio in Eindhoven. 


In verschillende woonwijken in Eindhoven zijn verschillende soorten studio's te huur


Wat de beste woonwijk in Eindhoven is om woonruimte te huur te zoeken, hangt natuurlijk ook voor een erg groot deel af van de wensen die je hebt op het gebied van de woonruimte. Creatievelingen halen hun hart op in Strijp-S, mensen die zoeken naar een bruisend leven kiezen voor het huren van een studio in Bergen en stellen kunnen zich binnen no-time settelen in de Laak. Hierdoor is er dus voor ieder wel wat wils te vinden in de Brabantse stad.


Huur betalen voor een geschikte studio heb je binnen de kortste keren al gedaan


Je weet op dit moment vast en zeker net even wat beter binnen welke woonwijk je op zoek moet gaan naar woonruimte. Ontvang je hier toch graag net even wat meer informatie over? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord op het gebied van het aanbod studio's. Huur betalen voor een geschikte studio heb je binnen de kortste keren al gedaan. En dat is natuurlijk wel zo fijn om te weten, want hierdoor kun je helemaal in de stemming komen om te gaan verhuizen naar de altijd gezellige stad.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Studio

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 12 Inschrijven niet toegestaan 0

Studio Eindhoven

Resultaten 1 - 12 van 12

116 anderen zijn nu op zoek in Eindhoven, reageer vandaag nog!