Home

Huren

Studio Den Haag

Altijd al gedacht aan het huren van je eigen studio in Den Haag?


Wat de reden is dat je graag een studio in Den Haag wilt huren, kan enorm verschillend zijn. Wellicht heb je onlangs het contract van je eerste baan getekend en woon je daarom graag op jezelf. Je volgt een minor in de stad en volgt het graag op fietsafstand of je gaat voor het eerst met je partner samenwonen. Gelukkig zijn er vandaag de dag tal van studio's in Den Haag te vinden waar je een aantrekkelijke huur voor betaalt. Hierdoor is de kans erg groot dat je snel een geschikte woonruimte in de stad kunt vinden. Wel zo fijn om te weten natuurlijk.


Den Haag kent tal van leuke woonwijken waar een studio te huur staat


Den Haag kent tal van leuke woonwijken waar een studio te huur staat. Je bent daardoor binnen een mum van tijd bij tal van leuke restaurants en winkels, maar je staat ook relatief snel op het strand voor een ontspannende wandeling vanuit een van de studio's waar je huur voor betaalt. Kies er bijvoorbeeld voor om een studio te huren in woonwijken zoals de Bomenbuurt, het Willemspark en het Valkenboskwartier. 


Meer weten over een studio huren in de stad? Neem een keer contact op


De kans is erg groot dat je relatief snel een leuke studio te huur hebt gevonden. Heb je vragen over de woonruimte of wil je op dit moment graag eerst weten welke woonwijk gewild is om te wonen? Neem dan gerust eens een keer contact op en laat je vrijblijvend informeren. Dankzij de uitstekende kennis van de woningmarkt en de stad, kunnen we je als geen ander adviseren over wat voor studio’s voor jou het meest geschikt gaan zijn.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Studio

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 1
Eigen toilet 1 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 1 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 1 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 1 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 1 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 1
Internet aanwezig 1 Geen internet 0
Goed onderhouden 1 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 34 Inschrijven niet toegestaan 0

Studio Den Haag

Resultaten 1 - 24 van 34

267 anderen zijn nu op zoek in Den Haag, reageer vandaag nog!