Home

Huren

Studio Delft

Je eigen woonruimte door te kiezen voor een studio in Delft


Als je voor het eerst op zoek gaat naar woonruimte in je eentje, dan is de kans erg groot dat een leuke en fijne studio snel op je pad gaat komen. Je hebt hierdoor een keuken, badkamer en een slaapkamer tot je eigen beschikking en je profiteert van een erg compacte woonruimte. Ideaal dus als je voor het eerst op jezelf gaat wonen. In Delft zijn er tal van leuke studio's te vinden die te huur staan. Naar wat voor soort studio gaat je voorkeur op dit moment uit? 


Waar in Delft kun je het beste een studio huren?


Je wilt natuurlijk wel altijd zeker zijn van een studio die op een uitstekende locatie in de stad gelegen is. Op deze manier weet je altijd zeker dat er meer dan genoeg te doen is bij jou in de buurt. Gelukkig is Delft een relatief kleine stad, waardoor je binnen de kortste keren bij de leukste winkels, restaurants en bars bent. Enkele bekende wijken waarin het aangenaam vertoeven is, zijn Buitenhof, Voorhof, Den Hoorn, het Westerkwartier en het Tanthof. In deze wijken is er meer dan genoeg woonruimte te vinden die je kunt huren.


Eenvoudig en snel woonruimte in Delft vinden


Via Huizenvinder.nl zijn er verschillende soorten studio's te vinden waar je huur voor betaalt. Wil je net even wat meer weten over het aanbod dat op dit moment te huur staat? Neem in dat geval gerust eens een keer contact op en laat je vrijblijvend informeren. We denken altijd graag met je mee en gaan, indien nodig, samen met je op zoek naar een geschikte woonruimte waar je iedere maand huur voor betaalt.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Studio

Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 0 Sinds 30 dagen 0
1 kamer 0 2+ kamers 1 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 1 Inschrijven niet toegestaan 0

Studio Delft

Resultaten 1 - 1 van 1

11 anderen zijn nu op zoek in Delft, reageer vandaag nog!