Home

Huren

Studio Arnhem

Ben jij op zoek naar een leuke studio? In Arnhem ben je op de juiste plek! Arnhem heeft ontzettend veel te bieden wanneer het gaat om bijvoorbeeld cultuur en natuur. Wat Arnhem jou precies te bieden heeft, nemen we graag even met je door!

Ligging
Arnhem is de hoofdstad van Gelderland en heeft een zeer centrale ligging. Hoe je ook van of naar de stad wil, er is altijd wel een optie. Huur jij een studio in en ga je voortaan met de kenmerkende trolleybus naar je werk? Liever de trein of fiets? Dat kan natuurlijk ook! Wie net buiten de stad studeert of werkt, kan makkelijk met de trein of auto. Via de verschillende aanrijroutes en treinstations ben je namelijk zo in óf buiten de stad!

Natuur
Wie een studio wil huren op een groene plek, hoeft niet verder te zoeken! Arnhem is namelijk een stad met de Veluwe als achtertuin. Een bezoekje brengen aan Nationaal Park de Hoge Veluwe kost dan ook geen enkele moeite. Wie uitgekeken raakt op dit prachtige gebied, kan ook altijd een bezoekje brengen aan Uiterwaardenpark Meinerswijk, Nationaal Park Veluwezoom of Park Sonsbeek. Mogelijkheden genoeg dus!

Cultuur en uitgaan
Ben jij op zoek naar een nieuw plekje en ben je een echte cultuursnuiver? Arnhem bied je alles waar je naar op zoek bent! Je hebt tal van musea binnen handbereik. En ze zijn ook nog eens allemaal de moeite waard. Huur jij een studio in deze leuke stad en breng je binnenkort een bezoekje aan het Nederlands Openluchtmuseum of museum Grenadiers en Jagers?

Wijken in Arnhem


Er staan veel studio's te huur in verschillende wijken. Wie hier op zoek is naar een studio heeft dus voldoende keuze. Wil je de natuur om de hoek en vind je het prettig wanneer je een bibliotheek dichtbij hebt? De Laar is echt iets voor jou! Op zoek naar een studio in de buurt van het bruisende leven? In het Centrum en Spijkerkwartier kun jij je hart ophalen. Ook het Arnhemse Broek en Rijkerswoerd zijn de moeite waard. Plekken genoeg waar je studio's kunt huren dus!

Studio in Arnhem huren?


Is jouw interesse gewekt en zie jij deze stad wel zitten? Op www.huizenvinder.nl hebben we het beste aanbod. Bekijk dus snel welke studio’s er te huur staan en huur vandaag nog!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Studio

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 3 Inschrijven niet toegestaan 0