Home

Huren

Studio Amersfoort

Een studio is een eenkamerappartement, waarin je alle faciliteiten terugvindt. De slaapkamer en de keuken zijn aanwezig in dezelfde ruimte. Je hebt daarnaast een eigen badkamer en toilet en deze bevinden zich dikwijls in een apart gedeelte. Amersfoort is een centrale stad met veel studio's en met een uitstekende bereikbaarheid. De stad heeft voldoende te bieden, zoals natuur, maar als je houdt van het bruisende leven kun je in Amersfoort ook uitstekend terecht. Amersfoort kenmerkt zich bovendien als stad met een stukje dorpse gezelligheid.

Amersfoort Centrum valt op door de statigheid van de Onze Lieve Vrouwetoren. Wist je dat de toren eveneens het middelpunt van Nederland vormt? Het centrum is energiek en heeft genoeg historische elementen. Huur je een woning in het centrum? Dan is geen dag hetzelfde. Je kunt hier goed uitgaan, maar ook fantastisch winkelen. De stad biedt vele pleinen, kroegjes en terrasjes waar je na een dagje shoppen lekker kunt genieten van een hapje of een drankje. Op de vrijdag en zaterdag kun je een bezoekje brengen aan de markt. Ook heeft de stad festivals en culturele activiteiten. De grote winkelketens tref je aan op het Sint-Jorisplein en aan de Langestraat. Je kunt daarnaast winkelen bij karakteristieke boetiekjes in de zijstraten.

De wijk Schothorst is gebouwd rond de jaren zeventig en tachtig. Het is een wijk waar je goed kunt huren, vanwege de ligging ten noorden van het centrum, ingesloten door Park Schothorst. Het park biedt ruim 100 hectare aan bos en heeft een prachtig landgoed. De bouwstijlen van Schothorst zijn uiteenlopend van aard.

Nieuwland is een vrij jonge wijk. Zie je een woning in Nieuwland te huur staan? Dan pak je een stukje duurzaamheid mee. Het is namelijk een wijk, waar duurzaamheid en het milieu centraal staan. Meer dan duizend woningen hebben hier zonne-energie. Nieuwland heeft veelal jonge gezinnen en is verder de grootste wijk van Amersfoort met ruim veertienduizend inwoners.

De nieuwste aanwinst van Amersfoort is het Hogekwartier. Het Hogekwartier bruist van leven en je vindt hier meerdere faciliteiten binnen handbereik, alsmede woningen te huur. Denk aan het levendige centrum, groen, sportgelegenheden en diverse supermarkten en winkels. Het is een dynamische wijk met lopende projecten om in de gaten te houden, zodat je deze kunt huren.

Interesse om een studio in Amersfoort te huren? Huizenvinder.nl heeft een groot aanbod met studio's, waardoor de kans van slagen groot is. Wie weet huur jij binnenkort een studio in deze mooie stad!0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Studio

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Studio Amersfoort

36 anderen zijn nu op zoek in Amersfoort, reageer vandaag nog!

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod