Home

Huren

Kamer Zwolle

Zwolle is een stad vol met leven. Het middeleeuwse en karakteristieke centrum nodigt uit tot winkelen of om van de cultuur en restaurantjes te genieten. Studenten hebben het naar hun zin in Zwolle, want er zijn meerdere leuke wijken waar je een kamer kunt huren. Daarnaast zijn er veel opleidingsmogelijkheden beschikbaar en deze zijn van goede kwaliteit.

De binnenstad van Zwolle is een ideale plek om een kamer te huren. De binnenstad is een dynamische plek, waar je veel kunt ondernemen. Denk aan het pakken van een terrasje, een hapje eten, naar de bioscoop, winkelen of een avondje uitgaan. Hier zijn geen saaie momenten te bespeuren. Ook worden er op regelmatige basis geweldige evenementen georganiseerd in de binnenstad. Al met al is dit een uitstekende plek voor het huren van kamers.

De wijk Diezerpoort is een historische plaats met een goede bereikbaarheid en een goede ligging. Je bent hier namelijk dicht bij de binnenstad. Het is een wijk met verscheidene woningen voor de huur. Je vindt hier ook nog eens voldoende kamers om te huren. In Diezerpoort wonen bewoners van allerlei komaf en dit zorgt voor een stukje gezelligheid. De wijk bestaat uit een aantal buurten, waaronder: Dieze-West, Dieze Centrum en de Indische buurt. Het winkelcentrum biedt een grote verscheidenheid aan winkels en specialiteitenzaken.

In Assendorp voelen veel mensen zich volledig thuis. Het is een populaire wijk voor iedere leeftijdsgroep. Studenten huren hier maar al te graag een kamer. Op het Assendorperplein worden regelmatig activiteiten georganiseerd met fijne muziek. Park Eekhout zorgt eveneens voor vertier, want hier kun je deelnemen aan meerdere activiteiten. De Assendorperstraat heeft een divers en groot winkelaanbod en lekkere eettentjes.

Stadshagen staat bekend als een nieuwe en moderne wijk in Zwolle met kamers te huur. Vanaf hier kun je eveneens in korte tijd naar de stad reizen. Daarnaast kun je snel in allerlei natuurgebieden, zoals het Mastenbroek zijn om even te ontspannen. De huizen en kamers in Stadshagen zijn in 1996 gebouwd. Na verloop van tijd kwamen er bovendien veel meer voorzieningen bij. Inmiddels staat er een volwaardig winkelcentrum met verschillende winkels. Ook zijn er regelmatig activiteiten in Stadshagen, waaronder het Stadshagenfestival. Het is een levendige plek om te wonen.

Zoek je een kamer voor de huur in Zwolle? Huizenvinder.nl is de beste plek om een kamer te huur te vinden! Bekijk snel het aanbod!


0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Kamer

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Kamer Zwolle

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod