Home

Huren

Kamer Utrecht

Ga jij binnenkort een studie volgen in de prachtige studentenstad Utrecht en weet je niet precies waar je een kamer moet huren? Wij leggen je graag uit waarom de Domstad de ideale stad is om een kamer te huren en wat de leuke plekjes zijn!

Ligging
De ligging van Utrecht is perfect. Het ligt namelijk super centraal en is daardoor vanuit alle andere richtingen goed bereikbaar. Wanneer je een kamer huurt, kun je dus altijd met de trein naar bijvoorbeeld je ouders of vrienden op een andere plek. Ook snelwegen zijn goed bereikbaar. Zo zit je bijvoorbeeld al snel op de A12. De perfecte locatie om een kamer te huren dus!

Natuur
Naast het feit dat Utrecht gewoon een ontzettend leuke stad is, heeft het ook voldoende natuur te bieden. De Utrechtse Heuvelrug ligt op een steenworp afstand en wie wil genieten van water kan altijd terecht bij de Utrechtse Plassen. Naast deze twee opties kan de echte natuurliefhebber op vele andere plekken terecht. Huur jij binnenkort een kamer in deze leuke stad en geniet je van het vele groen eromheen?

Cultuur en uitgaan
Ook op het gebied van cultuur heeft Utrecht je van alles te bieden. Het Centraal Museum is prachtig, het Nationaal Militair Museum mag je niet missen en een bezoekje aan de Domtoren is absoluut de moeite waard! Naast deze opties zijn er nog veel meer culturele mogelijkheden. En niet alleen dat. Wie een lekker hapje wil eten aan de gracht of een avondje op stap wil, zit in Utrecht helemaal goed!

Wijken in Utrecht


Wil jij graag een eigen plekje huren, maar weet je niet welke wijk leuk is? Leidsche Rijn bestaat uit nieuwbouw en er zijn veel kamers te huur. Wie studeert en het echte studentenleven wil ervaren, kan altijd op zoek naar een plekje in de Binnenstad. Ook Tuinwijk en de Vogelenbuurt zijn zeer geschikt voor de studenten onder ons. Kijk dus snel naar welke kamer er voor jou te huur is!

Kamer in Utrecht huren?


Huur jij graag een kamer in één van deze wijken, of toch liever in een andere wijk? Neem dan eens een kijkje op www.huizenvinder.nl om het volledig aanbod te bekijken. Speciaal voor jou hebben wij het allerbeste aanbod aan kamers!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Kamer

Minimaal 5 m2 20 Minimaal 10 m2 19 Minimaal 20 m2 12 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 20 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 20 Inschrijven niet toegestaan 0

Kamer Utrecht

Resultaten 1 - 20 van 20

65 anderen zijn nu op zoek in Utrecht, reageer vandaag nog!