Home

Huren

Kamer Nijmegen

Een kamer huren in het altijd bruisende Nijmegen


Wellicht begin je binnenkort aan een nieuwe studie, je start met het volgen van een minor of je stageperiode komt er langzaam maar zeker aan. In alle gevallen ben je op dit moment erg druk op zoek naar een mooie en leuke kamer huren in het altijd bruisende Nijmegen. Maak je je op dit moment vooral geen zorgen. Je kiest bij ons namelijk uit een erg mooie selectie kamers, gelegen op de beste plekken van de stad. Je gaat daardoor een fantastische tijd beleven en haalt het meest uit je tijd in deze Gelderse stad.


De kamers die te huur staan zijn op een steenworp afstand van de leukste restaurants, bars en de beste sportscholen


Het beste van allemaal? De kamers die te huur staan zijn op een steenworp afstand van de leukste restaurants, bars en de beste sportscholen. Als je graag erg centraal woont in de stad en hierdoor alles op fietsafstand kunt doen, is het slim om te gaan zoeken in specifieke gebieden. Zo betaal je net even wat meer huur voor kamers in wijken zoals Bottendaal, Nijmegen Oud-West, Hunnerberg en de Indische Buurt. Je woont in dat geval wel enorm centraal en maakt hierdoor het bruisende leven goed mee. Grote Universiteiten en goede stageplekken zijn te vinden in de woonwijken Galgeveld, Nijmegen-Midden en Brakkenstein.


Een kamer te huur via Huizenvinder.nl


Kun je niet wachten om een kamer te gaan huren in de stad? Neem dan eens een kijkje in het aanbod van Huizenvinder.nl. De kamers, waar je huur voor betaalt, voldoen altijd aan de hoogste standaarden en hebben een erg mooi oppervlak, waardoor het erg prettig wonen is. Wie weet open je binnenkort al voor het eerst de deur van je gloednieuwe kamer in de stad.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Kamer

Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 0 Sinds 30 dagen 0
1 kamer 2 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 1
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 1
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 1
Eigen badkamer 1 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 1
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 1
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 1
Internet aanwezig 1 Geen internet 0
Goed onderhouden 1 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 2 Inschrijven niet toegestaan 0