Home

Huren

Kamer Maastricht

Ga jij binnenkort genieten van je studententijd en ben je op zoek naar een kamer in Limburg? Maastricht is de ideale stad voor jou! We nemen graag met je door waarom jij in op zoek moet naar een kamer in deze prachtige stad.

Ligging
Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg waar je de A2 en A67 gemakkelijk bereikt met de auto. Huur jij tijdens je studententijd en heb je helemaal geen geld voor een auto? Reizen met de trein kan gelukkig ook! Vanuit de stad kan je alle kanten op. Je vindt er namelijk maar liefst drie verschillende treinstations! Wie in de stad studeert en werkt kan natuurlijk ook altijd gebruik maken van de fiets of bus.

Natuur
Midden in de stad vind je stadspark Het Frontenpark. Dit is geen standaard park, maar een natuurpark waar je wildgroei en inheemse planten- en bloemsoorten vindt. Heerlijk als je even wil ontsnappen aan alle drukte! Net buiten Maastricht vind je de Maasvallei. Een landschap waar je uren kunt dwalen terwijl je geniet van de natuur. De grotten bij Maastricht mogen niet vergeten worden. Evenals Sint-Pietersberg. Ben jij een natuurliefhebber en huur je graag een kamer in Limburg? In Maastricht zit je helemaal goed!

Cultuur en uitgaan
Ben jij op zoek naar een kamer en is cultuur een must? Verder zoeken hoeft niet! Maastricht ís namelijk één en al cultuur. Zo zit de stad vol met theaters, tentoonstellingen en dansvoorstellingen. Wie liever een bezoekje brengt aan musea, kan onder andere naar het Bonnefantenmuseum, het Fotomuseum aan het Vrijthof en het Natuurhistorisch Museum. Wij begrijpen het helemaal als je liever een avondje uitgaat. Je kunt gelukkig ook tot de late avondjes stappen of een heerlijk hapje eten!

Wijken in Maastricht


Interesse, maar weet je niet welke wijken interessant zijn? Wij gelukkig wel! In de Binnenstad staan voldoende kamers te huur en je kunt hier genieten van alle uitgaansgelegenheden. Zit je in een studentenvereniging? Ook die vind je vooral in de Binnenstad. Ook Wyck is populair onder studenten. Geen interesse in de drukte, maar wel op zoek naar een plek met voorzieningen? Kijk dan eens naar kamers in het Jekerkwartier.

Kamer in Maastricht huren?


Het beste aanbod vind je op www.huizenvinder.nl. Kijk dus snel of jouw kamer te huur staat en begin snel met huren!0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Kamer

1 kamer 2 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 2 Inschrijven niet toegestaan 0