Home

Huren

Kamer Leeuwarden

Leeuwarden is een stad, gelegen in het noorden. Daarnaast is het de hoofdstad van Friesland en een van de oudste steden van Nederland. Je kunt hier genieten van knusse straatjes, prachtige grachten vol met historie en verschillende winkels en restaurants. Er zijn meerdere populaire wijken In Leeuwarden, waar je uitstekend een kamer kunt huren.

Nieuwestad ligt centraal in de binnenstad van Leeuwarden. De straten zijn gezellig en er is altijd voldoende te beleven. De winkels zijn sfeervol en ook de restaurantjes en de cafés nodigen uit tot bezoek. Nieuwestad kent veel verschillende studentenverenigingen, waar je aan mee kunt doen. Ook Hogescholen zijn binnen handbereik te vinden, zodat je kunt lopen of fietsen naar je opleiding. Al met al zijn de kamers die je kunt huren in de binnenstad, gewild en populair.

Bilgaard is een wijk, waar veel jonge mensen zich vestigen en kamers huren, waaronder studenten. Het is een plezierige wijk uit de jaren 60. Er is een winkelcentrum voor je dagelijkse boodschappen in de buurt. Ook wordt er veel geïnvesteerd in het renoveren van verschillende woningen. Heb je een avondje uit gepland? Binnen 10 minuten fiets je naar verschillende aantrekkelijke kroegjes en barretjes.

De wijk Huizum is een relatief grote wijk en je kunt hier perfect een kamer voor de huur vinden. In het Oosten zijn er eveneens prachtige panden met kamers te huur. De panden hebben een historisch uiterlijk met allerlei fraaie kenmerken. In het midden van Huizum ligt de Schrans. De Schrans is een groot winkelgebied en hier kun je fijn winkelen. Op verschillende punten in de wijk zijn overigens winkels en smakelijke restaurants te vinden.

Eén van de oudste wijken in Leeuwarden is Tjerk Hiddes-Cambuursterhoek. Het is een plek, dichtbij het levendige centrum. Het is een buurt met veel volkselementen en pure gezelligheid op iedere hoek van de straat. Er zijn sportfaciliteiten en de kamers te huur zijn sfeervol en veelal gebouwd in de jaren 30 stijl. Er is een plein aanwezig met veel winkels om lekker te winkelen.

Ben je op zoek naar een kamer in Leeuwarden? Huizenvinder.nl is de beste plek om een kamer in Leeuwarden te vinden en te huren! Neem een kijkje en wie weet huur jij binnenkort via huizenvinder.nl!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Kamer

Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 0 Sinds 30 dagen 3
Minimaal 5 m2 3 Minimaal 10 m2 3 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 1 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 3 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 3
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 3
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 3
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 2
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 3
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 3
Internet aanwezig 3 Geen internet 0
Goed onderhouden 3 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 3 Inschrijven niet toegestaan 0