Home

Huren

Kamer Groningen

Kamer Groningen


Groningen is een van de best steden in Nederland voor het huren van een kamer. Er zijn namelijk meer dan genoeg kamers in omloop doordat het zo'n bruisende studentenstad is. Maar ook als je wat ouder bent zijn er meer dan genoeg opties qua kamers in echte volksbuurten. Ben jij benieuwd wat de keuzes zijn wat betreft kamers huren? Je ontdekt ze allemaal op deze pagina.

De Schilderswijk


Als jij een kamer wilt hebben op een perfecte centrumlocatie is de Schilderswijk de perfecte buurt voor je. Je hebt hier namelijk een meer dan uitgebreid aanbod aan kamers die te huur zijn. Zo vind je allerlei studentenhuizen hier, maar ook starters die graag de huur met iemand anders willen delen. In de Schilderswijk bevind jij je op loopafstand van het centrum. Je hoeft enkel de grachten over te steken en je bent er. Tevens is het Noorderplantsoen om de hoek, terwijl ook het treinstation zonder openbaar vervoer te doen is.

Vinkhuizen


Moet jij vaak bij de universiteit of hogeschool zijn? Dan is het handig om een kamer te huren dat zich in de buurt bevindt. Vinkhuizen is dan zeker de juiste buurt voor je. Je bent namelijk binnen mum van tijd bij de universiteit en hogeschool, waardoor je weinig reistijd hebt. Het mooie aan Vinkhuizen is ook dat het een echte gezinsbuurt is. Dit komt doordat er veel ruimte is om te wonen, waarbij je ook eenvoudig toegang tot een tuin kunt krijgen. Daarnaast is de buurt ook perfect als je wat rust wilt. Tot slot is de huur hier ook lager dan in de Schilderswijk. Neem zeker een kijkje in deze wijk om te zien welke kamers te huur staan.

De Oranjebuurt


Wil jij de perfecte combinatie hebben tussen de Schilderswijk en de Vinkhuizen? Dan is de Oranjebuurt de perfecte plek om een kamer te huren. Je bent namelijk binnen enkele minuten fietsen zowel bij de universiteit en hogeschool als het stadscentrum. Qua locatie zit je dus helemaal goed. Daarnaast is de huur hier aantrekkelijk qua prijs en heb je vaak ook nog eens uitzicht op het Noorderplantsoen, een prachtig park. Qua mensen die hier wonen is het een fijne mix tussen studenten en starters.

Al met al is is Groningen zeker een aanrader voor het huren van een kamer. Bij Huizenvinder.nl vind je allerlei soorten kamers, waardoor je zeker jouw droomkamer tegenkomt. Bekijk nu het aanbod!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Kamer

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Kamer Groningen

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod