Home

Huren

Kamer Eindhoven

Een kamer in Eindhoven huren


Als je voor het eerst op jezelf gaat wonen, dan kies je waarschijnlijk al snel voor een kamer huren in Eindhoven. Er zijn verschillende wijken in de stad waar je voor een relatief goede prijs een fantansiche woonruimte gaat vinden. We helpen je alvast op weg en geven je een paar tips voor leuke woonwijken in deze Brabantse stad.


De mooiste kamers in verschillende delen van de stad te huur


Wat het beste aanbod kamers voor jou is dat te huur staat, hangt natuurlijk voor het grootste deel af van de eisen die je stelt aan de woonruimte. Ook is het zoeken van de juiste woonwijk enorm belangrijk. Creatievelingen halen hun hart op in het industriele Strijp S, waar het bruist van de leuke eettentjes en creatieve winkels. Zoek je een woonruimte in bijvoorbeeld de Schrijversbuurt of Bergen, dan ben je binnen een mum van tijd in het bruisende en altijd gezellige centrum van de stad. Je weet daardoor altijd dat er voor iedere woonwens wel wat wils is.


Huur voor kamers in het technische gedeelte van de stad


Eindhoven staat natuurlijk bekend als een technische en innovatieve stad. Hierdoor is de kans ook aanwezig dat je juist voor deze reden wilt verhuizen naar de stad in Brabant. Ga je bijvoorbeeld stage lopen bij een technisch bedrijf of laat je je graag inspireren door in deze omgeving te wonen? Kies dan bijvoorbeeld voor huur voor kamers in de wijk Karpen. Via Huizenvinder.nl heb je de keuze uit een erg mooi aanbod aan kamers die in een erg goede staat verkeren. Hierdoor weet je altijd zeker dat je helemaal thuis gaat voelen in Eindhoven. En dat is natuurlijk wel zo prettig.


 

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Kamer

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Kamer Eindhoven

113 anderen zijn nu op zoek in Eindhoven, reageer vandaag nog!

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod