Home

Huren

Kamer Den Haag

Huur betalen voor je eigen kamer in Den Haag


Wat de reden is dat je graag op een redelijk korte termijn een kamer wilt huren in Den Haag, kan enorm verschillend zijn. Wellicht begin je binnenkort aan een nieuwe studie, je gaat je laatste afstudeerjaar in na het afronden van je stage of je volgt een tijdelijke minor of een stage in de stad. In alle gevallen zoek je natuurlijk naar een kamer die lekker centraal gelegen is en van alle gemakken is voorzien. Gelukkig voldoet ons aanbod kamers te huur aan de hoogste standaarden, wat voor enorm veel woonplezier zorgt. En daar pluk je vanaf het eerste moment al de vruchten van.


Kies uit verschillende soorten kamers in Den Haag in de beste delen van de stad


Jouw kamer moet natuurlijk op een steenworp afstand gelegen zijn van alle leuke winkels, bars en natuurlijk het centraal station. Je kiest uit verschillende soorten kamers in Den Haag in de beste delen van de stad. Denk hierbij aan woonwijken zoals de Bomenbuurt, het Statenkwartier, de Schilderswijk en het Valkenboskwartier. In veel gevallen deel je ruimtes zoals de badkamer en de keuken met slechts een paar huisgenoten.


Een mooi aanbod te huur via Huizenvinder.nl


Je hebt op dit moment vast en zeker al een beter beeld geregen van de kamers waar je huur voor wilt betalen. Ga je binnenkort ook een kamer in de stad huren? Je hebt via Huizenvinder.nl de keuze uit een erg leuk aanbod en een woonruimte heb je ook nog eens binnen een mum van tijd geregeld. Dat scheelt jou weer een hoop tijd en energie. Kies je er ook voor om via ons de beste woonruimte van de stad te gaan huren?

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Kamer

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Kamer Den Haag

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod