Home

Huren

Kamer Breda

Een kamer huren in het bruisende en gezellige Breda


Start je binnenkort aan het eerste jaar van een nieuwe studie? Volg je op een redelijk korte termijn een minor voor een halfjaar of loop je stage? Of kom je thuis terug van een stage en ben je daarom druk op zoek naar geschikte woonruimte? Kies in alle gevallen voor een kamer huren in het bruisende en gezellige Breda. Je betaalt altijd een erg aantrekkelijke huur en de kamers voldoen altijd aan hoge standaarden. Hierdoor weet je zeker dat je van alle gemakken voorzien bent en dat je je vanaf het eerste moment helemaal thuis gaat voelen.


Een kamer te huur in Breda in verschillende woonwijken 


Een kamer te huur in Breda is mogelijk in verschillende woonwijken. Zoek bijvoorbeeld het bruisende leven in de stad op door een kamer in het Centrum te huren, huur een woonruimte in het bourgondische Ginneken of woon vlakbij het station door woonruimte in Belcrum te zoeken. Van nieuwbouw tot aan een statig en oud pand, het zijn slechts een paar voorbeelden van panden die dienst doen als woonruimte in Breda.


De kamers zijn altijd van alle gemakken voorzien en je betaalt een aantrekkelijke huur


Je hebt op dit moment vast en zeker een goed beeld gekregen van hoe je het wonen in de stad voor je kunt zien. Kun je eigenlijk niet wachten om de sleutels van je nieuwe stekje te mogen ontvangen? Bekijk in dat geval vandaag nog het lopende aanbod op de website. De kamers zijn altijd van alle gemakken voorzien en je betaalt een aantrekkelijke huur. Je komt op deze manier nooit voor gekke verassingen te staan op het moment dat je de deur van de woonruimte voor het eerst opent.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Kamer

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Kamer Breda

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod