Home

Huren

Kamer Arnhem

Arnhem is een populaire stad voor mensen die op zoek zijn naar een kamer om te huren. De stad ligt prachtig aan de Rijn en een paar minuten verwijderd van de schitterende Hoge Veluwe. De stad is tegenwoordig verdeeld in Arnhem Noord, waar je het historische gedeelte van de stad, en het centrum vindt, en Arnhem Zuid, dat bijna helemaal bestaat uit ruim opgezette woonwijken. Studenten komen vaak naar Arnhem voor het conservatorium en de kunstacademie, evenals de grotere HBO en MBO opleidingen.

Arnhem Noord

Veel Arnhemmers zullen roepen dat een kamer die te huur is in het noorden van de stad in het 'echte Arnhem' ligt. Mensen die ten zuiden van de Rijn wonen, spreken dit natuurlijk hardgrondig tegen! Wel is het zo dat je ten noorden van de Rijn het stadscentrum vindt. In de wijken aangrenzend aan het centrum, zoals het statige Spijkerkwartier, de modewijk Klarendal en de prachtige Burgemeesterswijk, vind je een royaal aanbod aan kamers die te huur zijn.

Vanuit je kamer loop je, als je in één van deze wijken woont, zo naar het centrum, met in het midden de grote Eusebiuskerk en de beroemde Korenmarkt, waar je tot diep in de nacht uit kunt.

Wanneer je graag dicht bij de kunstacademie of het conservatorium wilt wonen, huur je een kamer in het hoger gelegen Heijnoord of Lombok. De mooie uitzichten krijgt je er dan gratis bij!

Arnhem Zuid

Wil je liever wat dichter bij de hogescholen wonen? Dan zijn er voldoende kamers die je aan de overkant van de rivier, in Arnhem Zuid, kunt huren. In wijken als Presikhaaf en Kronenburg vind je overdekte winkelcentra met alle voorzieningen. Het openbaar vervoer in Arnhem is prima geregeld, waardoor je snel vanuit alle wijken in het Centrum bent.

Je kunt er zo ook voor kiezen om in een omgeving met veel groen en ruimte een kamer te huren. Denk bijvoorbeeld aan Rijkerswoerd, bekend om zijn grote recreatieplas, Malburgen, nét over de brug, Elderveld of misschien zelfs het pasgebouwde, hippe Schuytgraaf.

Huizenvinder.nl

Helemaal overtuigd van deze prachtige stad in het Oosten van het land? Of zoek je toch nog even verder? Het maakt bij huizenvinder.nl niets uit! We hebben een enorm aanbod in heel Nederland en je kunt bij ons terecht voor alle soorten woningen. Van studentenkamer tot eensgezinswoning en van stadsappartement tot compacte studio. Op Huizenvinder.nl heb je snel en volledig overzicht, zo huur je in no time je nieuwe droomplek!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Kamer

Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 0 Sinds 30 dagen 0
Minimaal 5 m2 1 Minimaal 10 m2 1 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 1 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 1 Inschrijven niet toegestaan 0

Kamer Arnhem

Resultaten 1 - 1 van 1

71 anderen zijn nu op zoek in Arnhem, reageer vandaag nog!