Home

Huren

Kamer Amsterdam

Studeer jij in Amsterdam en ben je op zoek naar een kamer in onze prachtige hoofdstad? Bij www.huizenvinder.nl helpen we je graag met deze zoektocht! We hebben dan ook voor je op een rijtje gezet wat deze stad jou te bieden heeft en waarom je hier een kamer zou moeten huren!

Ligging
Amsterdam is gelegen in Noord-Holland en met twaalf treinstations zeer goed bereikbaar. Wie zich in de stad bevindt, verplaatst zich gemakkelijk met de fiets, tram of metro. Ook voor de autobestuurders onder ons is Amsterdam goed bereikbaar. Vanaf de ring ben je namelijk zo op de snelweg en kan je alle kanten op.

Natuur
Wie denkt dat er in deze stad geen natuur te vinden is, heeft het mis! Wanneer je een kamer huurt in de stad, kun je met gemak naar bijvoorbeeld de Amsterdamse Waterleidingduinen of het Amsterdamse Bos. Ook natuurgebieden buiten de stad zijn makkelijk te bereiken. Hierbij kun je denken aan de Oostvaardersplassen en de Loosdrechtse Plassen. Naast deze prachtige stukjes natuur kun je ook altijd genieten van de vele parken zoals bijvoorbeeld het Oosterpark en het Vondelpark.

Cultuur en uitgaan
Naast de ‘gewone’ hoofdstad van Nederland, is Amsterdam ook de culturele hoofdstad van Nederland. Er zijn tal van musea, poppodia en voorstellingen te vinden. Wie graag uitgaat, is hier ook op de juiste plek. De stad zit namelijk vol met uitgaansgelegenheden op bijvoorbeeld het Leidseplein of Rambrandtplein.

Wijken in Amsterdam


De stad is onderverdeeld in verschillende stadsdelen en wijken. Huur jij graag een kamer in de mooiste buurt? Kijk dan eens naar de Grachtengordelwijk. Wil jij liever een kamer huren in een burgerlijke wijk? Dan is de Jordaan echt iets voor jou! Ook in het elegante stadsdeel Oud-Zuid staan veel kamers te huur. Toch liever het drukke leven in Amsterdam ervaren? Kijk dan eens naar welke kamers er te huur zijn in de binnenstad.

Kamer in Amsterdam huren?


Wil jij graag in onze geweldige hoofdstad wonen? Kijk dan nu op www.huizenvinder.nl en huur jouw nieuwe kamer in Amsterdam meteen!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Kamer

1 kamer 23 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 1
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 1
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 1
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 1
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 1
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 1
Internet aanwezig 1 Geen internet 0
Goed onderhouden 1 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 23 Inschrijven niet toegestaan 0

Kamer Amsterdam

Resultaten 1 - 23 van 23

111 anderen zijn nu op zoek in Amsterdam, reageer vandaag nog!