Home

Huren

Huurwoningen Zwolle

Zwolle ligt in de buurt van het IJsselmeer en het is daarnaast de hoofdstad van de provincie Overijssel. Het is een plek met een rijke historie, riviertjes en prachtige natuurgebieden. Ook kun je hier heerlijk uitgebreid een dagje winkelen of een van de vele restaurantjes bezoeken. De stadsgracht wordt gekenmerkt door de bijzondere vorm van een ster. Ook leent de stadsgracht zich uitstekend voor een fraaie boottocht. Een huurwoning in Zwolle is een goed idee, omdat er voldoende fijne wijken zijn, waar je perfect kunt huren.

De binnenstad van Zwolle is een dynamische plek, vol met winkels, kroegjes en restaurants, waaronder de culinaire hotspot de Librije. Veel historische monumenten vind je hier terug en veel mensen wonen en werken hier. Huurwoningen in de binnenstad zijn geliefd, omdat alle voorzieningen in de buurt zijn en je hoeft je hier geen moment te vervelen.

Hanzeland vormt een combinatie van woningen te huur en een groot kantoorgebied met veel bedrijvigheid. Het is een populaire plek om te huren, want je bent binnen korte tijd in de binnenstad van Zwolle, het station en de snelweg. Hanzeland heeft twee vooraanstaande scholen, namelijk Hogeschool Windesheim en het Greijdanus College.

Holtenbroek is een groene wijk met voldoende speelveldjes voor elke leeftijd. Het is een wijk met verschillende, vriendelijke mensen. Het zorgt voor een stukje gezelligheid en dit zie je eveneens terug in het winkelcentrum met exotische toko's, maar ook oer-Hollandse supermarkten voor je dagelijkse boodschappen. De huurwoningen te huur zijn verschillend en zo is er voor iedereen een geschikte woning te vinden.

Ben je op zoek naar een jonge en moderne wijk? Huur dan een huurwoning in Stadshagen. Stadshagen is een nieuwe wijk met een prachtig uitzicht over de stad. Het natuurgebied Mastenbroek ligt op korte afstand van Stadshagen en is uitstekend geschikt om een mooie wandeling te maken. Er is een groot winkelcentrum, cultuurhuis en verschillende andere voorzieningen. Ook bruisende activiteiten staan regelmatig op het programma.

Zoek je een huurwoning in Zwolle? Huizenvinder.nl is de ideale plek om een huurwoning voor de huur in Zwolle te vinden!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning 2 Appartement 2 Studio 0 Kamer 0 Antikraak 0
Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 0 Sinds 30 dagen 2
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 1
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 1 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 4 Inschrijven niet toegestaan 0