Home

Huren

Huurwoningen Zoetermeer

Zoetermeer is een gemeente en stad in Zuid-Holland. De gemeente maakt eveneens deel uit van Rotterdam en Den Haag. Er zijn historische monumenten, natuurparken, museums of kies ervoor een dagje gezellig te gaan winkelen in het bruisende stadshart. Zoetermeer kent daarnaast tientallen verschillende wijken, waar je uitstekend een huurwoning kunt huren.

Het centrum van Zoetermeer heeft een breed aanbod, waaronder een uitgebreid winkelcentrum, maar ook buurten met benamingen van landen. De Franse en de Engelse buurt bieden bijvoorbeeld eengezinswoningen te huur aan. Aan de rand van de stad wordt er regelmatig een gezellige markt gehouden, waar je heerlijke producten kunt kopen. In de zomer vinden er genoeg evenementen plaats die een bezoekje meer dan waard zijn. Huren in het centrum betekent wonen op een plek met tal van mogelijkheden.

De Leyens wordt vooral gekenmerkt door veel waterpartijen. Je vindt De Leyens aan de rand van de stad in de buurt van de polders. De buurt staat bovendien bekend als kindvriendelijk. Er is veel groen, bruggetjes en havens. De wijk heeft een gezellige sfeer en voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht bij een kleinschalig winkelcentrum met supermarkten en een bakker voor vers brood. Je kunt ook binnen een mum van tijd in het levendige centrum zijn.

Dorp is onder meer in het bezit van monumentale panden, straten met een rijke geschiedenis en een leuke winkelstraat. Het is een plek met een dorps karakter en veel historische elementen zijn hier goed bewaard gebleven. Op elke hoek van de straat vind je veel aspecten van nostalgie terug. Aan de Oranjelaan zijn meerdere aantrekkelijke horecagelegenheden te vinden. Dorp heeft sfeervolle huurwoningen te huur.

Een van de nieuwste en jongste wijken van Zoetermeer is Oosterheem. Dit is een plaats aan de rand van de stad, tegen Benthuizen en het Bentwoud. Oosterheem is een ruim opgezette wijk met huurwoningen voor de huur. Huur je hier een huis? Dan kom je architectuur tegen met een afwisselend karakter. De straten zijn lang en bieden een breed scala aan groene parken, waar je fijn kunt ontspannen. Ook zijn er voldoende speelplekken voor kinderen. Het winkelcentrum in de wijk heeft meerdere speciaalzaken, horeca en een grote verscheidenheid aan winkels. Voor een leuk evenement hoef je niet ver te reizen, want deze vinden met regelmaat in Oosterheem plaats.

Op zoek naar een huurwoning in Zoetermeer? Huizenvinder.nl is de beste plek om een huurwoning te vinden!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning 9 Appartement 6 Studio 0 Kamer 0 Antikraak 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 15 Inschrijven niet toegestaan 0

Huurwoningen Zoetermeer

Resultaten 1 - 15 van 15

78 anderen zijn nu op zoek in Zoetermeer, reageer vandaag nog!