Home

Huren

Huurwoningen Utrecht

Utrecht is een bruisende plek met eeuwenoude kenmerken, inclusief een rijke historie. De stad werd destijds gebouwd rondom de bekende Domtoren. Deze indrukwekkende toren staat dan ook symbool voor Utrecht. Het is een blikvanger met 465 treden en een hoogte van 112 meter. Daarnaast wordt de plek gekenmerkt door prachtige grachten, gezellige cafés, restaurants, winkels en parken om fijn te wandelen. Huurwoningen zijn geliefd in Utrecht, omdat je hier alles kunt vinden. De huurwoningen in de verschillende wijken hebben allemaal hun eigen unieke aspecten.

De Binnenstad is een juweeltje om te zien. Het is een plek met een geschiedenis van meer dan 2.000 jaar oud met een beschermd stadsgezicht. Je vindt hier imposante kerken, waaronder de Domkerk, Janskerk en de Pieterskerk. Rondom de kerken vind je meerdere woonstraten en het is dan ook een populaire plek om een woning te huren. Je kunt hier uitstekend wonen en werken. De horeca, winkels en musea zijn binnen een mum van tijd bereikbaar. Het openbaar vervoer is goed geregeld en je bevindt je op een centrale locatie.

Vleuten- De Meern is de grootste wijk van Utrecht met huurwoningen te huur. Meerdere woonkernen zijn hier verenigd met elkaar. Dit zijn wijken, zoals Haarzuilens, Rijnenburg, Veldhuizen en Vleuterweide. Het zijn plekken die ondanks hun grote formaat, een stukje dorpse gemoedelijkheid hebben weten te bewaren. Het is een diverse wijk, waar veel mensen een huurwoning willen betrekken. Huur je hier een woning? Dan is er divers aanbod, zoals nieuwbouw of architectonische hoogstandjes. Het is hier kindvriendelijk en er is voldoende natuur aanwezig.

Leidsche Rijn bestaat uit meerdere delen, waar je kunt huren, waaronder Leidsche Rijn Centrum, Het zand, Langerak en Parkwijk. Het is een wijk, waar je veel nieuwbouw in het straatbeeld te huur ziet. Het levendige centrum heeft evengoed veel te bieden, zoals winkels en gelegenheden om een smakelijk hapje en een drankje te doen. Daarnaast is het een plaats met een eigen treinstation en busstation in de buurt.

Ben je op zoek naar een leuke huurwoning in Utrecht? Huizenvinder.nl is de beste plek om een woning te vinden. Bekijk de website en wellicht huur jij binnenkort in Utrecht!


0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning 0 Appartement 0 Studio 0 Kamer 0 Antikraak 0
< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Huurwoningen Berlagestraat in Utrecht

257 anderen zijn nu op zoek in Utrecht, reageer vandaag nog!

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod