Home

Huren

Huurwoningen Schiedam

Schiedam is een mooie stad met oud-Hollandse kenmerken, vlakbij Rotterdam. In het straatbeeld zie je karakteristieke Schiedamse Molens. Het is daarnaast een plek met veel rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten. In het centrum vind je oude straatjes en kun je gezellig winkelen. Ook is er een overdekt winkelcentrum met voldoende winkels aanwezig. Een lekker hapje onderweg kan eveneens in het centrum plaatsvinden. Schiedam biedt een groot scala aan mogelijkheden en is een geweldige plek om een huurwoning te huur te vinden.

Schiedam Centrum is een plek met een uniek en rijk verleden. De huurwoningen zijn divers, zoals kleine of grote woningen direct aan de grachten voor de huur. Huurwoningen in het centrum zijn bovendien bijna allemaal voorzien van een prachtig uitzicht over een van de vele grachten, monumenten of molens. Voorzieningen, zoals supermarkten, kledingwinkels of drogisterijen vind je op loopafstand terug. Lekker dineren kan ook, want er zijn genoeg restaurants. Het Theater aan de Schie is eveneens een aanrader, omdat hier interessante evenementen worden georganiseerd.

Groenoord heeft relatief veel gezinnen. Er zijn kinderopvangcentra, basisscholen en ook het Stedelijk Gymnasium Schiedam. Er zijn twee leuke winkelcentra aanwezig voor al je voorzieningen: De Contrabas en De Kethel. Verder zijn er veel winkels, waar je gewoon met de auto heen kunt en gratis kunt parkeren. Groenoord is eveneens perfect bereikbaar met het openbaar vervoer.

In Schiedam Zuid is De Gorzen een bekende wijk. Je vindt hier huurwoningen met diverse uitstralingen van statig, tot nieuwbouw huurwoningen te huur. Huren in Schiedam Zuid betekent dat je huurt in een buurt met een eigen karakter. De Maasboulevard biedt uitzicht over het water en het is hier goed toeven. Er wordt gesport, gefietst, gewandeld en genoten van het zonnetje. Bovendien vindt ’t Maasboulevardfeest hier jaarlijks plaats met meer dan voldoende vermaak voor jong en oud.

Schiedam Noord kent de wijken Spaland en Sveaparken. Sveaparken is een opvallende en populaire wijk gebouwd in de Zweedse stijl. De woningen zijn ontworpen door Ralph Erskine. Dit is een Zweedse architect die aandacht besteedt aan voldoende groen en gezamenlijke ruimtes. Er is houtbouw te zien met een diversiteit aan kleuren. Huur je hier een woning? Dan heb je een verrassend stukje architectuur te pakken. De wijk heeft natuurparken, winkelcentra, basisscholen en verschillende zorgvoorzieningen.

Zoek je een huurwoning in Schiedam? Huizenvinder. nl is de beste plek om een huurwoning te vinden en te huren!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning 1 Appartement 1 Studio 0 Kamer 0 Antikraak 0
Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 0 Sinds 30 dagen 1

Oost

1 kamer 0 2+ kamers 2 3+ kamers 2 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 1 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 1 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 2 Inschrijven niet toegestaan 0