Home

Huren

Huurwoningen Rotterdam

Op zoek naar een leuke stad om een woning te huren? Verder zoeken hoeft niet meer. Rotterdam is de ideale stad voor huurwoningen! Rotterdam is een prachtige havenstad waar elke architectuurliefhebber blij van wordt. Met de trein, metro of tram verplaats je je met het grootste gemak van A naar B en de snelweg is altijd goed te bereiken. Wil jij meer weten over deze geweldige stad? Lees dan gauw verder!

Leuke wijken in Rotterdam


Rotterdam is een grote stad en de leuke wijken zijn eindeloos. Wij begrijpen maar al te goed dat je tijdens het zoeken naar huurwoningen door de bomen het bos niet meer ziet. Speciaal voor jou hebben we de leukste wijken op een rijtje gezet:

Oude Noorden
De wijk Oude Noorden is geschikt voor iedereen die een woning wil huren in een bruisende wijk. Hoewel Rotterdam bekend staat om zijn moderne architectuur, vind je hier vooral oude architectuur. Ook de ouders onder ons kunnen goed terecht in het Oude Noorden. Het is namelijk een zeer kindvriendelijke wijk.

Katendrecht en Kop van Zuid
Katendrecht en Kop van Zuid liggen aan het water in het stadsdeel Feijenoord en staan bekend om de vele eetgelegenheden en moderne hoogbouw, afgewisseld door historische gebouwen. In beide wijken staan prachtige nieuwbouwwoningen te huur en zijn ideaal wanneer je het centrum binnen handbereik wil hebben, maar liever niet in het centrum woont.

Delfshaven
Delfshaven is een oude historische wijk waar de echte Rotterdammers graag samenkomen in kleine cafeetjes. Ben jij op zoek naar een huurwoning in Rotterdam, waar jij je thuis kunt voelen tussen de locals? Delfshaven is de ideale plek voor jouw nieuwe huurwoning!

Kralingen
Wie de natuur graag op een steenworp afstand heeft, zit in Kralingen helemaal goed. Kralingen oogt chique door de statige gebouwen en lange lanen waar veel woningen te huur staan. Het centrum is goed te bereiken en met het Kralingse Bos heb je de natuur altijd om de hoek. Wil jij wonen in een wijk waar je alles binnen handbereik hebt? Huur dan nu een appartement in Kralingen!

Woning huren in Rotterdam?


Huur jij binnenkort je woning in één van de leukste steden van Nederland? Op www.huizenvinder.nl vind je een enorm aanbod aan leuke huurwoningen. Neem dus gauw een kijkje!


0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 1 Sinds 30 dagen 16

Noord

Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 1
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 1
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 1
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 1 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 1
Internet aanwezig 1 Geen internet 0
Goed onderhouden 4 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 21 Inschrijven niet toegestaan 0

Huurwoningen Rotterdam Noord

Resultaten 1 - 21 van 21

666 anderen zijn nu op zoek in Rotterdam, reageer vandaag nog!