Home

Huren

Huurwoningen Purmerend

Purmerend ligt in de Provincie Noord-Holland. Het is een stad met aangename uitgaansgebieden en de kaasmarkt als het meest historische punt. In de binnenstad vind je de koemarkt, waarbij je kunt genieten van veel verschillende restaurants en cafés. Ook is er een geheel gerenoveerd winkelcentrum te vinden, genaamd “Het Eggertcentrum”. Purmerend wordt daarnaast gekenmerkt door prachtige herenhuizen en heeft voldoende huurwoningen te huur.

Kopwest is een nieuwe wijk, waarbij veel mensen hun eigen woning hebben ontworpen met behulp van een architect. De architectuur in deze buurt is dan ook gevarieerd en je vindt niet snel dezelfde woning. De wijk ligt op loopafstand van het gezellige centrum en de wijk heeft ongeveer 82000 inwoners. Mensen vanuit Amsterdam vinden hun weg naar deze fijne buurt en huren hier een huis. De verbinding met het OV is eveneens goed. Bovendien is het Purmerender Bos een heerlijke plek om te zijn, omdat je hier naar hartelust kunt wandelen en sporten.

De eerste woningen in Gors werden in de jaren 70 gerealiseerd. Het is een buurt met twee gedeeltes, waaronder de Gors-Zuid en de Gors-Noord. Er zijn hofjes en er is voldoende groen te vinden. De huurwoningen voor de huur zijn hier uiteenlopend, denk aan vrijstaand, rijtjeshuizen en appartementen te huur. De Gors ligt centraal en heeft veel voorzieningen te bieden, zoals een eigen bioscoop, bibliotheek, winkels, kinderdagverblijven, scholen en kantoren.

Overwhere is een jaren 70 woonwijk, het is een geliefde buurt onder veel personen uit Purmerend. Kinderen zijn hier opgegroeid en hebben hier nostalgische herinneringen. Veel mensen keren hier op een later tijdstip weer terug voor het vinden van een huurwoning. Een huurwoning in Overwhere staat namelijk voor ruimte, groen en ruime huizen. De kwaliteit van de scholen is hier uitstekend.

Ten slotte naderen we de wijk Weidevenne. Huren in Weidevenne is populair en kent veel verschillende buurten. De buurten bezitten allemaal de naam van een werelddeel. Een druk bezochte rotonde in de buurt heeft een wereldbol in het midden en zorgt voor een fraai herkenningspunt. Het is de grootste wijk van Purmerend waar je een woning voor de huur kunt vinden, omdat hier maar liefst 7.000 diverse huizen staan. Er is een groot en fijn winkelcentrum: het “Van Damplein” en het openbaar vervoer is goed geregeld met onder meer een treinstation in de buurt.

Ben je op zoek naar een huurwoning in Purmerend? Huizenvinder.nl is de beste plek om een huurwoning te vinden in Purmerend!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning 0 Appartement 0 Studio 0 Kamer 0 Antikraak 0
< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Huurwoningen Purmerend Centrum

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod