Home

Huren

Huurwoningen Nijmegen

Een huurwoning in het altijd bruisende Nijmegen zoeken


Het Gelderse Nijmegen is enorm in trek als het aankomt op de vraag naar een huurwoning. Iedere wijk van de stad heeft zo weer zijn eigen charme en dit maakt de stad erg aangenaam om in te vertoeven. Ben je op dit moment nog niet helemaal bekend met alle wijken in de stad en wil je daar daarom ook graag net even wat meer over weten over de woningen die te huur aan worden geboden? We helpen je graag alvast op weg!


Een woning huren in verschillende wijken van de stad


Wat de beste wijk is om te wonen in de stad en waar je huur voor betaalt, hangt deels van de samenstelling van het huishouden samen. Heb je een gezinnetje met opgroeiende kids, dan zoek je ongetwijfeld liever wat meer rust en ruimte op in Nijmegen vergeleken met een vrijgezellenleven of als je net gaat settelen samen met je partner. Wijken zoals het Waterkwartier en de Indische Buurt liggen bijvoorbeeld op een steenworp afstand van het centrum van de stad en barsten van de leuke restaurants en cafés. Kwalitatief goede scholen, leuke speelveldjes en woningen met een royale buitenplaats ga je vinden in wijken zoals Groenewoud, de Muntenbuurt en Hengstdal. Waar in het stadsdeel van Nijmegen wil jij het liefste een mooie woning huren?


Meer weten over het aanbod huurwoningen? Neem een keer contact op met Huizenvinder.nl


Je hebt op dit moment vast en zeker al een beter beeld gekregen in welke buurt van de stad je graag huur wilt betalen voor een huurwoning. Wil je op dit moment meer weten over het aanbod huurwoningen of heb je vragen over een huurwoning die op dit moment te huur staat? Neem dan contact op met Huizenvinder.nl. We denken altijd erg graag met je mee en voorzien je van een advies op maat voor jouw woonwensen. Hierdoor wordt het zoeken naar huurwoningen in Nijmegen een fluitje van een cent.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 1
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 1
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 1
Eigen badkamer 1 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 1
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 1
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 1
Internet aanwezig 1 Geen internet 0
Goed onderhouden 1 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 20 Inschrijven niet toegestaan 0

Huurwoningen Nijmegen

Resultaten 1 - 20 van 20

97 anderen zijn nu op zoek in Nijmegen, reageer vandaag nog!