Home

Huren

Huurwoningen Nieuwegein

Wonen in Nieuwegein is een goed idee als je van alle gemakken voorzien wilt zijn, maar niet in drukke stad als Utrecht wil wonen. Nieuwegein ligt ten zuiden van dat bruisende Utrecht in de gelijknamige provincie. De ideale plek om te zoeken naar een passende huurwoning. Het grote voordeel van huurwoningen in Nieuwegein is de perfecte bereikbaarheid waar deze plaats om bekend staat. Door de drie omliggende snelwegen ben je uitermate snel op andere plekken in én buiten de provincie. Voor de forens, maar ook in de vrije tijd, erg handig.

Huurwoning in het Stadscentrum
Wil jij op steenworp-afstand van veel belangrijke locaties in Nieuwegein wonen? Dan is wonen in een huurwoning in het gerenoveerde stadscentrum van Nieuwegein misschien wel iets voor jou. Je kunt hier goed shoppen, ook wanneer het regent. Een groot deel is namelijk overdekt. Daarnaast vindt je een theater, bioscoop en bibliotheek bij je om de hoek als je hier woont. Een appartement huren? Dat is hier de goede locatie voor.

Woningen Blokhoeve te huur
In blokhoeve staan nieuwere woningen te huur. Deze wijk bestaat namelijk pas sinds de 21ste eeuw en is daarom modern aangelegd. Deze wijk is vooral gericht op starters en daarom vindt je er een mooie mix aan koop en huur. Naast woningen kun je hier ook wat bedrijven en horeca vinden. Een wijk waar genoeg te doen is!

Fokkesteeg huren
Een wat oudere wijk met genoeg woonpotentie! Deze wijk is gebouwd eind jaren 70 en begin jaren 80. Hier zijn heel veel huurwoningen te vinden. Daarnaast zijn hier twee basisscholen en is er een klein winkelcentrum. Met ruim 6000 inwoners is dit een flinke wijk waar ook veel voldoende te doen is voor zowel jong als oud. Een tripje maken naar Utrecht? Vanuit deze wijk doe je het simpel met de sneltram. Een halte is gelegen in het zuiden van de wijk Fokkesteeg.

Huur in Galecop
Dit is een nog grotere wijk, qua inwoners zelfs de grootste van Nieuwegein. Wil jij een woning huren? Dan ben je in deze wijk aan het goede adres. In de wijk staat niet alleen genoeg te huur, en zijn er dus veel woningen. De wijk is aan twee kanten omgeven door een groene rand. Naast deze mooie natuur is dit ook nog eens heel prettig tegen de verkeershinder. Je sportieve kant kan zich helemaal uiten op het sportpark gelegen in deze wijk.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning 0 Appartement 2 Studio 0 Kamer 0 Antikraak 0
1 kamer 0 2+ kamers 2 3+ kamers 1 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 2 Inschrijven niet toegestaan 0