Home

Huren

Huurwoningen Leiden

Huurwoningen Leiden

Leiden is een fantastische stad om te wonen. Het is niet voor niets dat ook studenten hier graag neerstrijken. Verder is er volop werkgelegenheid in deze omgeving. Zoek je een huurwoning om hier als gezin te gaan wonen? Wellicht heb je al kinderen en wil je ze een goede toekomst bieden in de mooie en veelzijdige stad Leiden. Er zijn veel scholen, kindvriendelijke wijken en genoeg voorzieningen op het gebied van cultuur, sport en recreatie. Denk aan een heel aantal parken waar je heerlijk kunt wandelen. Zoek je in Leiden naar een woning die te huur is of wil je liever een appartement huren? Heb je al kinderen, dan is een woning met een tuin misschien wel het prettigst. Ook onder huurwoningen zijn er genoeg te vinden die voorzien zijn van een fijne tuin.

Of het nu gaat om koop of huur, Leiden is een populaire stad. De vraag naar woningen die te huur staan is dan ook groot. Wil je graag in het centrum van de stad wonen, dan kan het best even zoeken zijn om een woning te vinden voor de huur. Buiten het centrum is wat dit betreft meer mogelijk. Op zich heeft wonen buiten het centrum ook zo zijn voordelen. Zeker als je kiest voor een stad als Leiden. De kans op een rustige plek en een ruime tuin zijn groter. Ook zijn de verbindingen met het openbaar vervoer uitstekend. Je bent dus zo in de stad.

Welke wijken zijn populair om te huren?
Havenwijk-Zuid is een heerlijke wijk om te wonen met een gezin. Het is niet voor niets dat deze wijk zo populair is. Vanuit deze wijk ben je ook vrij snel in de stad. Ga je in deze wijk een woning huren, dan kom je veel andere gezinnen tegen. Ook is er heel veel keus op het gebied van kinderopvang en scholen. Het is natuurlijk wel prettig als je zelf een goede school voor je kinderen kunt uitkiezen en deze niet te ver bij je woning vandaan is. Kijk je naar huisartsen, dan zijn er in deze buurt ook zeker een aantal aanwezig. Andere populaire wijken in Leiden zijn onder andere Noordvest en Raadsherenbuurt. Ook in deze wijken is veel mogelijk op het gebied van sport, recreatie en cultuur.

Snel een huurwoning vinden
Wil je snel een huurwoning vinden, dan is huizenvinder.nl de beste plek om snel een geschikte woonruimte in Leiden te vinden.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 3 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 28 Inschrijven niet toegestaan 0

Huurwoningen Leiden

Resultaten 1 - 24 van 28

20 anderen zijn nu op zoek in Leiden, reageer vandaag nog!