Home

Huren

Huurwoningen Gouda

Centraal gelegen in het Groene Hart ligt Gouda, een middelgrote stad met een goede reisafstand naar steden als Delft, Utrecht, Rotterdam, Amsterdam en Leiden. Daarnaast heb je er prachtige natuurgebieden. Denk aan de Reeuwijkse Plassen en de Krimpenerwaard. Neem daarbij de moderne voorzieningen, de beroemde kaasmarkt, de historische binnenstad en de fijne woonwijken en je wilt er meteen gaan huren. Het voordeel van Gouda is dat alles op korte afstand van elkaar ligt waardoor je altijd zo in de binnenstad bent of aan de andere kant van de stad. Dat maakt het een populaire locatie met een grote vraag naar huurwoningen. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van de leukste wijken om te huren in Gouda om te ontdekken waar jouw ideale huurwoning staat.

Gouda heeft diverse wijken variërend van de binnenstad met veelal monumentale panden tot aan de nieuwbouwwijken. Voorbeelden van wijken waarin jonge gezinnen in huurwoningen sterk zijn vertegenwoordigd zijn de Componistenbuurt, Vrijheidsbuurt, Achterwillenseweg, Wervenbuurt en Polderbuurt.
Een andere populaire wijk, is Bloemendaal: een wijk vol voorzieningen. Zo is het station Gouda op fietsafstand, is er een zwembad, diverse winkels, scholen, het ziekenhuis en een kinderboerderij. Een huurwoning hier is dan ook zeer geliefd.
Tradioneler is de wijk Korte Akkeren. Deze is ooit gebouwd voor de arbeiders van de Goudse Kaarsenfabriek en De Goudsche Machinale Garenspinnerij, maar in de afgelopen jaren is de wijk flink vernieuwd door nieuwe woningen te plaatsen waardoor het een aantrekkelijke volksbuurt is geworden met diverse soorten bebouwing. Er staan hier veel eengezinswoningen te huur.

Huur in een nieuwbouwwijk? Dat is zeker ook mogelijk! Kijk eens naar de wijk Westergouwe, een nieuwe wijk aan de Westelijke rand van Gouda.

Gouda heeft een centrale locatie en is makkelijk bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. In de wijk Goverwelle, een aantrekkelijke wijk voor jonge gezinnen, bevindt zich ook een treinstation met sprinterverbindingen naar omringende steden. In het centrum van de wijk is er een winkelcentrum genaamd Goverwelle en de wijk heeft aan alle kanten groen met de Goudse Hout in het noorden als meest bekende locatie. Huur in deze wijk is dan ook erg populair.

Kortom: Gouda heeft een brede diversiteit aan voorzieningen en wijken. Afhankelijk van je wensen, is de ideale woning in jouw wijk te huur. Benieuwd wat er nu beschikbaar is? Kijk dan op huizenvinder.nl voor jouw perfecte huurwoning.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning 2 Appartement 57 Studio 0 Kamer 0 Antikraak 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 59 Inschrijven niet toegestaan 0

Huurwoningen Gouda

Resultaten 1 - 24 van 59