Home

Huren

Huurwoningen Den Bosch

Een huurwoning zoeken in het altijd gezellige Den Bosch


Het is helemaal niet zo gek dat Den Bosch een van de meest gewilde steden van het land is als het aankomt op het zoeken van een huurwoning. Deze bourgondische stad bruist van de leuke restaurants, winkels van de meest bekende modemerken van het land en meer dan genoeg kroegen om in de avond ontspanning op te zoeken. Ben je op dit momtent op zoek naar een huurwoning, maar weet je op dit moment niet zo goed ik welke woonwijk je het beste een woonruimte kunt huren? We helpen je alvast op weg!

Verschillende gebieden in de stad waar je een woonruimte kunt huren


Welke huurwoningen die te huur staan het beste zijn in de stad, hangt natuurlijk vooral af van jouw persoonlijke woonwensen. De mooiste statige panden waar je huur voor betaalt ga je vinden in het centrum van de stad. Kies in dat geval voor huurwoningen in bijvoorbeeld De Muntel, het Centrum of Bazeldonk. Zoek je naar huurwoningen in rustige gebieden van Den Bosch? Overweeg dan om een huurwoning te zoeken waar je huur voor betaalt in woonwijken zoals Aawijk en De Vliert.

Een breed aanbod aan woonruimte te huur


Er is erg veel keuze als het aankomt op woonruimte waar je huur voor betaalt. Neem gerust eens een kijkje online en ontdek de huurwoningen die op dit moment te huur staan in Den Bosch. Wie weet kun je binnenkort al je eerste woonruimte in de stad via ons huren! De huurwoningen zijn altijd erg aantrekkelijk geprijsd en natuurlijk altijd van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan parkeergelegenheid, een luxe keuken en een eigen tuintje. Wat zijn jouw grootste woonwensen op dit moment?

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning 0 Appartement 3 Studio 0 Kamer 0 Antikraak 0

Zuidoost

1 kamer 0 2+ kamers 3 3+ kamers 3 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 3 Inschrijven niet toegestaan 0