Home

Huren

Huurwoningen Amsterdam

Amsterdam, onze hoofdstad. Met de Amstel, het IJ, Carré, de Dam, het Rijksmuseum en prachtige grachten. Een boeiende stad met een fijne vibe. Kunst, cultuur, horeca en veel keuze vrijheid. Dat is wat Amsterdam je kan bieden. Amsterdam is enorm in ontwikkeling en lijkt zich steeds verder uit te breiden. Huren in Amsterdam is een avontuur! Het is een zoektocht, maar er zijn zeker woningen te huur.

Het is echter niet moeilijk te bedenken dat een huurwoning binnen de ring van Amsterdam lastig te vinden is. Voor een echt 'grote mensenhuis' als huurwoning, kan je je geluk beter buiten de ring zoeken. Dan kom je qua huren terecht in wijken als Osdorp, de Aker en (Nieuw)Sloten. Maar ook in Noord ontspruiten nieuwe wijken met huurwoningen. Als je het geen probleem vindt om met het pontje vanuit Noord naar Amsterdam Centraal te varen over het IJ, zit je daar perfect. Ook kan je kiezen om vanuit Noord op de Noord-Zuidlijn te stappen. Binnen enkele minuten zit je in het centrum van Amsterdam. Noord is divers en er is veel te doen, filmmuseum Eye en de Adam Tower zijn bekende landmarks. Maar als je een pontje verder pakt kom je uit bij het NDSM terrein. Vanaf daar kan je aan de overkant een andere interessante nieuwe wijk aanschouwen, Houthavens. Een nieuwe, maar toch knusse buurt met veel ruime huizen aan het water.
Ook huur in de wijk IJburg is een optie. Deze wijk is omringd door water en ligt in het oosten van de stad buiten de ring. Deze wijk is opgespoten en heeft veel groen, ruimte en een heerlijk winkelcentrum. Uniek aan IJburg is het uitzicht aan het water (je kijkt van Durgerdam tot aan Almere), maar ook de fantastische haven is een ware eyecatcher.

In wijken als Centrum, de Pijp, Rivierenbuurt, Oud-Zuid en Oud-West zijn het voornamelijk appartementen die te huur zijn. Als je van reuring houdt en daarvoor bereid bent wat ruimte en een tuin op te geven, zijn deze wijken goede opties voor huurwoningen. In deze wijken is eigenlijk alles op fietsafstand goed te doen, maar uiteraard rijden er ook trams door de stad! Huur in deze buurten is fantastisch als je je echt wil onderdompelen in het Amsterdamse leven.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning 0 Appartement 0 Studio 0 Kamer 1 Antikraak 0
Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 0 Sinds 30 dagen 1

De Punt

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 1
Minimaal 5 m2 1 Minimaal 10 m2 1 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 1 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 1 Inschrijven niet toegestaan 0

Huurwoningen Amsterdam De Punt

Resultaten 1 - 1 van 1

494 anderen zijn nu op zoek in Amsterdam, reageer vandaag nog!