Home

Huren

Huurwoningen Amstelveen

Amstelveen heeft het! Grenzend aan Amsterdam, aan de meanderende Amstel, dichtbij uitvalswegen, supercentraal gelegen, maar vooral heel groen. De ideale combinatie van rust, ruimte, veel natuur én reuring om de hoek. Scholen, een keur aan sportclubs, winkelen in het Stadshart, de markt op vrijdag, het Amsterdamse bos op een steenworp afstand. En dat in één dorp, huren in Amstelveen is aan te raden.

Omdat Amstelveen al deze eigenschappen heeft, is de vraag naar huurwoningen hier enorm groot. Een huurwoning vinden is lastig, maar niet onmogelijk. Vooral in de buitenwijken, als de Westwijk, Middenhoven en Bankras staan er veel huurwoningen.
De Westwijk grenst aan Aalsmeer en is een van de nieuwste wijken. Je vindt hier zowel gezinswoningen als appartementen. Groot voordeel is de goede verbinding met tram 25. Deze rijdt vanaf Amsterdam Zuid WTC tot aan de Westwijk, een ideale OV-verbinding.

Met een beetje geluk vind je een huurwoning in wijken dichterbij de kern van Amstelveen. Het echte oude Amstelveen ligt in de wijk Oude Dorp. Deze plek is prachtig om te huren. Historie, een heerlijke winkelstraat, maar ook aan de rand van recreatieplas en natuurgebied De Poel. Mooie winkels en goede restaurants liggen op een steenworp afstand.

Ook Randwijck is een mooie plek voor huur. Precies op de grens met Amsterdam, aan de Nieuwe Kalfjeslaan. Deze buurt is omringd door veel groen en er staan veel jaren '30 woningen. Als je een gezin hebt is dit dé ideale stek voor huur. Je vindt hier veel buitenspelende kinderen, vooral op het speelplein voor Villa Randwijck, het buurthuis waar altijd wat te doen is.

Aan Randwijck grenst het soortgelijke Elsrijk. Ook hier zijn woningen te huur. Deze gezinsvriendelijke buurt kenmerkt zich ook door groen, water en jaren '30 woningen. Uniek is dat Elsrijk een eigen openluchttheater heeft. Verder grenst Elsrijk aan het Stadshart. Dit enorme winkelcentrum heeft een enorm aanbod van winkels: van Bijenkorf tot Zara, van topviswinkel tot Flying Tiger. Je kan het zo gek niet bedenken, werkelijk alles kan je hier vinden.

Kortom, Amstelveen is een dorp waar je zo zou kunnen wonen. Een unieke combinatie van rust en reuring. Er zijn écht huizen te huur in Amstelveen. Kijk wat het beste bij jou past!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning 7 Appartement 161 Studio 0 Kamer 0 Antikraak 0
Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 2 Sinds 30 dagen 14

Keizer Karelpark

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 168 Inschrijven niet toegestaan 0

Huurwoningen Amstelveen Keizer Karelpark

Resultaten 1 - 24 van 168

41 anderen zijn nu op zoek in Amstelveen, reageer vandaag nog!