Home

Huren

Huurwoningen Alphen aan den Rijn

Huurwoning Alphen aan den RijnAlphen aan den Rijn ligt midden in het Groene Hart van de Randstad. Het is daarom een stad met veel groen in de omgeving, maar het heeft toch een bruisend centrum. Voor mensen die op zoek zijn naar een fijne huurwoning is er veel keuze. Er zijn kindvriendelijke wijken met speelgelegenheid en goede basisscholen en door de diverse winkelcentra, zoals de Aarhof en de Ridderhof, is er altijd een supermarkt dichtbij.

Voor jongeren heeft het centrum voldoende uitgaansgelegenheden, een theater met bioscoop en verschillende sportfaciliteiten. Bovendien ben je door de centrale ligging van Alphen aan den Rijn met de auto zo in de grotere omliggende steden. Met de trein ben je in een kwartier in Leiden, in een uurtje in Amsterdam en in een half uur in Utrecht.

Populaire wijken in Alphen aan den Rijn


Als je graag dichtbij het centrum en het treinstation woont maar wel in huis met een tuin dan huur je een huurwoning in Kerk en Zanen. Deze kindvriendelijke wijk heeft meerdere basisscholen en een gezellig wijkcentrum. De huurwoningen hier zijn perfect voor jonge gezinnen.

Wil jij graag meer ruimte om je heen? Dan is de wijk Zegersloot de beste plek om een woning te huren. De Zegersloot is een groot park, waar je heerlijk kunt wandelen en in de zomer kun je naar het strand bij de Zegerplas. Door hier je woning te huren kun je dus elke dag lekker wandelen en genieten van het groen om je heen.

De wijk Hoge Zijde ligt midden in het centrum. Aan de oevers van de Rijn liggen de winkels en gezellige restaurants aan het water. Ook is hier het theater Castellum en de bioscoop. De huurwoningen in deze wijk zijn vaak appartementen boven de winkels. Hier huur je een appartement als jong stel dat graag uit eten of een avondje uit gaat. Maar ook voor oudere stellen, die geen tuin meer willen onderhouden en graag alles faciliteiten in de buurt hebben, zijn hier geschikte woningen te huur.

Bij huizenvinder.nl vind je het makkelijkst welke woningen te huur staan in Alphen aan den Rijn. Of je nu een huis wil huren in het bruisende centrum of juist is een rustiger omgeving met veel groen en ruimte om je heen.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning 1 Appartement 8 Studio 0 Kamer 0 Antikraak 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 9 Inschrijven niet toegestaan 0

Huurwoningen Alphen aan den Rijn

Resultaten 1 - 9 van 9

24 anderen zijn nu op zoek in Alphen aan den Rijn, reageer vandaag nog!