Home

Huren

Huurwoningen Almere

Almere is een stad en gemeente in de provincie Flevoland. De geschiedenis gaat overigens ver terug, omdat er bewijzen zijn gevonden in de bodem. Dit zijn archeologische vondsten uit de steentijd en de Zuiderzeeperiode. Naast het rijke verleden is het vandaag de dag een plek, waar je alles kunt vinden. Het centrum is een voortreffelijke plek om je tijd door te brengen, met de vele evenementen, winkels en restaurants. Een huurwoning in Almere is een uitstekende keuze, want er zijn veel populaire wijken waar je een woning te huur kunt vinden.

Almere Stad heeft voor iedere bewoner een plek die van alle gemakken voorzien is. De vele winkels in het centrum zijn zeven dag per week geopend, waardoor je altijd een leuke outfit kunt scoren. De bereikbaarheid is uitstekend met drie stations en uitvalswegen in de buurt. De buurten zijn divers, groen, waterrijk en levendig. Bovendien kun je zelf kiezen op welke plek je een woning wilt huren. Huur je direct in het dynamische centrum met alles binnen handbereik? Of huur je in de Noorderplassen, waar je rust en ruimte ervaart? Het is mogelijk in Almere stad.

Almere Buiten biedt verschillende elementen, waaronder de levendige stad in de buurt, een goede bereikbaarheid en veel natuur. Het natuurgebied bestaat uit het prachtige Oostvaardersplassen, waar je voldoende ontspanning kunt pakken. Ook zijn er voldoende sportfaciliteiten en scholen aanwezig. Elke omgeving heeft diverse kenmerken. De Regenboogbuurt is hier een leuk voorbeeld van, want dit is een kleurrijke en vrolijk gedeelte om een huurwoning te huren. Als je een woning huurt in een van deze wijken ben je bovendien in korte tijd bij een van de vele winkelcentrums.

De briljante ligging van Almere poort zorgt onder meer voor een geliefde wijk. Huurwoningen liggen hier pal aan het water en bossen. De huurwoningen te huur zijn bovendien verschillend, omdat Almere Poort een zelfbouwwijk is. De wijk is gerealiseerd in samenwerking met bewoners. Elk huis is uniek en heeft verschillende kenmerken. Je dagelijkse boodschappen kun je in de buurt halen en er is een gezellige markt, waar je verse producten kunt kopen. De A6 ligt tevens op korte afstand, zodat je snel in Amsterdam of andere steden kunt zijn.

Zoek je een huurwoning in Almere? Huizenvinder.nl is de beste plek met het beste aanbod om je ideale huurwoning te vinden!


0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning 0 Appartement 2 Studio 2 Kamer 0 Antikraak 0
Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 0 Sinds 30 dagen 2

Centrum Almere Stad

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 4 Inschrijven niet toegestaan 0