Home

Huren

Huurwoningen Alkmaar

Alkmaar is een stad in Noord-Holland met een rijke historie. Denk aan de prachtige oude binnenstad, historische monumenten, museums en verschillende winkelstraatjes. Ook kun je hier heerlijk dineren en genieten van een drankje op één van de vele terrasjes. Het strand en de natuur tref je op minder dan aan kwartier afstand aan. Er zijn genoeg leuke huurwoningen om te huren in Alkmaar en er zijn meer dan genoeg fijne wijken.

Het Emmakwartier was in eerste instantie buiten de stadsmuren te vinden. Er werden herenhuizen gebouwd met allure en stijl. Veel welgestelde mensen vonden hier hun weg. Vandaag de dag is het een levendige en energieke buurt, waar veel activiteiten op het programma staan. Je kunt deelnemen aan wijkfeesten, goede doelen en struinen op de markt. Het Emmakwartier is mooi en netjes opgezet, velen willen hier graag een woning huren.

Op de lijst van mooie wijken met woningen te huur staat het Oranjepark. Het is een buurt met sfeer en allerlei voorzieningen binnen handbereik, zoals de mooie binnenstad van Alkmaar en het Alkmaarder Hout. Nog een opvallend kenmerk is het nette aangezicht van het Oranjepark. Natuurliefhebbers kunnen hier eveneens hun hart ophalen, want vanaf deze plek ben je zo in het bos.

Dichtbij het randje van de Bergermeerpolder en de Bergerhof ligt het Bergermeer. Het Bergermeer heeft een centrale ligging naast het station van Alkmaar. Het is een gewilde en goed verzorgde wijk om een huurwoning te huren. De straten zijn veelal vernoemd naar bekende componisten en daardoor krijgt deze plek een muzikaal tintje. Huizen voor de huur zijn gebouwd tussen 1970 en 1976. De woningen worden de komende tijd bovendien ook nog eens duurzamer.

Overstad heeft veel kenmerken van de industrie, woonwinkels en bouwmarkten. Het gebied is volop in ontwikkeling en er wordt flink bijgebouwd, dit zie je terug in het straatbeeld. Er komen eveneens steeds meer woningen te huur. Als je hier een woning gaat huren, wordt er een goede verbinding gemaakt tussen wonen, winkelen en werken. De huurwoningen liggen op korte afstand van het Ouderpolder en je bereikt het centrum zelfs binnen 5 minuten met de fiets.

De Spoorbuurt ligt tussen het station en het centrum. Huur je hier een woning? Dan huur je een woning in een karakteristieke volksbuurt. Veel woningen hebben bloemen voor de deur staan. De lente en de zomer in de Spoorbuurt brengen dan ook een kleurrijke en gezellige tijd met zich mee.

Ben je op zoek naar een woning in Alkmaar? Huizenvinder.nl heeft een groot aanbod en is de beste plek om een huurwoning naar wens te vinden.0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning 0 Appartement 8 Studio 0 Kamer 0 Antikraak 0

Centrum

1 kamer 0 2+ kamers 8 3+ kamers 3 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 8 Inschrijven niet toegestaan 0

Huurwoningen Alkmaar Centrum

Resultaten 1 - 8 van 8