Home

Huren

Huurwoning Maastricht

Maastricht behoort tot een van de oudste steden van Nederland. Het is een stad in Limburg vol met gezelligheid, geschiedenis, cultuur, winkels en heerlijke restaurants. Maastricht gaat daarnaast ook nog eens met de tijd mee. Je vindt hier namelijk ook moderne kunst en architectuur terug. Niet voor niets is het een plek waar veel mensen een huurwoning willen bemachtigen.

Geliefde wijken voor een huurwoning in Maastricht

Een populaire wijk in Maastricht om huurwoningen te huren is de binnenstad. Het centrum is daarnaast in trek bij toeristen. Je treft hier een aangename drukte aan bij een van de vele kroegjes of terrasjes. In de binnenstad van Maastricht kun je genieten van culinaire hoogstandjes, prachtige historische gebouwen en pittoreske boetiekjes. Er worden hier voldoende aantrekkelijke evenementen georganiseerd. Tot rust komen en wandelen in een groene oase kan in het prachtige stadspark. Huur je hier een woning? Dan zijn alle voorzieningen eveneens binnen handbereik, zoals het station, zodat je binnen korte tijd op je plaats van bestemming kunt zijn.

Wyck heeft veel te bieden, waaronder sfeervolle straten, prachtige herenhuizen en trendy hotels. Het is een dynamische wijk, waar vanalles gebeurt. Het is een buurt, dichtbij de binnenstad en naast de prachtige rivier de Maas. Op loopafstand vind je hier allerlei benodigdheden, vooral vanwege de centrale ligging. Ook veel bedrijven willen zich hier maar al te graag vestigen. Hier zijn verschillende soorten woningen te huur en het is dan ook een geliefde plaats om te wonen en te werken.

Het Sphinxkwartier is een bekende plek met veel ontwikkelingen. Ter plekke kun je creatieve creaties zien en ook het industriële en internationale karakter bewonderen. Veel jonge mensen willen hier een woning huren, vanwege het moderne karakter. Huur je hier een huurwoning? Dan kun je profiteren van biologische supermarkten en diverse hotspots. De Sphinxpassage laat je kennismaken met de cultuur en geschiedenis achter deze begeerde wijk.

Céramique heeft een grote verscheidenheid aan indrukwekkende bouwwerken en voldoende bezienswaardigheden. Céramique heeft het allemaal en het is dan ook een plek, waar je je niet snel zult vervelen. Je kunt namelijk plaatsen bezoeken, zoals het Bonnefantenmuseum en het thuistheater van Toneelgroep Maastricht. Ook zijn er genoeg winkels en smakelijke eetgelegenheden te vinden als je hier een woning te huur krijgt.

Huizenvinder.nl is de beste plek om een huurwoningen in Maastricht te vinden. Kijk gerust rond op de website en wie weet huur jij binnenkort een woning in deze prachtige stad in Limburg!


0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 2
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 2 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 4 Inschrijven niet toegestaan 0

Huurwoning Maastricht

Resultaten 1 - 4 van 4