Home

Huren

Huurwoning Lelystad

Lelystad is de hoofdstad van de provincie Flevoland. De stad is vernoemd naar de heer Cornelis Lely. Cornelis Lely had een breed takenpakket, want hij was ingenieur, waterbouwkundige, gouverneur en politicus. Lelystad is een plaats met bossen, natuurparken, gezellige winkelgebieden en voldoende plekken om lekker een hapje te eten. Daarnaast worden er voldoende aantrekkelijke activiteiten georganiseerd. Lelystad wordt onderverdeeld in tien wijken waar je kunt huren. Iedere wijk heeft zijn eigen karakter en voldoende huurwoningen te bieden.

Het Stadshart vormt het centrum van Lelystad. Als je het Stadshart bezoekt zie je indrukwekkende waterpartijen. Het is bovendien een sfeervolle plek, waar je met plezier een huurwoning kunt huren. Er wordt veel gedaan aan ontwikkeling in de wijk, nu wordt er volop gebouwd aan de nieuwe woonwijken theaterwijk en parkwijk. Hier komt een ruim aanbod woningen, ook voor de huur. Het is een groene plek en je kunt hier volop profiteren van de voordelen en gemakken van een stad, want alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

Warande ligt in het zuiden van Lelystad en rondom vind je de Oostvaardersplassen en bosgebieden. Het is een nieuw stadsdeel met woningen te huur, waarbij de natuur en de stad een mooie verbinding met elkaar vinden. Warande is waterrijk en op loopafstand zijn scholen, supermarkten en medische voorzieningen. Ga je de andere kant op dan kun je binnen 15 minuten in de stad zijn. Voor de kust hoef je niet ver te reizen, want deze is op een afstand van 10 minuten te bezoeken. Het strand heeft de naam Houtribhoekstrand. Hier kun je fijn zwemmen of een wandeling maken.

Kustwijk is een ruim opgezette wijk met verschillende soorten huurwoningen voor de huur. Hier vind je zowel oude als nieuwere woningen te huur. Er vinden voldoende interessante ontwikkelingen plaats. Op een centrale plek ligt het kustpark en richting het noorden is het Zuigerplasbos te vinden. In dit bos zijn meerdere boomsoorten te bewonderen en je kunt hier ook nog eens heerlijk varen.

Zoek je een huurwoning in Lelystad? Huizenvinder.nl is de perfecte plek om een huurwoning in Lelystad te vinden!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning

Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 0 Sinds 30 dagen 2
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 4 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 6 Inschrijven niet toegestaan 0

Huurwoning Lelystad

Resultaten 1 - 6 van 6

10 anderen zijn nu op zoek in Lelystad, reageer vandaag nog!