Home

Huren

Huurwoning Heerlen

Heerlen is een stad en gemeente in Limburg, gelegen in de regio Parkstad. Het wordt gevormd door vier gedeeltes, waaronder Heerlen-Stad, Heerlerbaan, Heerlerbaan en Hoensbroek. Elk gedeelte heeft daarnaast meerdere wijken waar je een huurwoning kunt huren. Heerlen heeft nationale en internationale kunstenaars om de stad te verfraaien. Bovendien staan er regelmatig interessante evenementen op het programma. In het centrum zijn er voldoende winkels en leuke plekken waar je een hapje kunt eten.

Heerlen-Centrum bestaat uit meerdere kleine buurten, genaamd Op de Nobel, Lindeveld en ’t Loon. Het centrum biedt een diverse omgeving met verschillende functies, zodat je hier uitstekend kunt wonen en werken. De huurwoningen die je kunt huren in het centrum zijn allemaal verschillend. Je vindt hier winkels, cafés en restaurants, maar ook veel maatschappelijke organisaties. Een dagje cultuur kan hier ook prima, want er is voldoende te beleven en te zien. Er zijn twee karaktervolle pleinen aanwezig met de naam Burgemeester De Hesselleplein en Tempsplein.

De wijk MSP in Heerlen bestaat uit de plaatsen Meezenbroek, Schaesbergerveld en Palemig. Het is een buurt met huurwoningen voor de huur in het oosten van Heerlen dicht bij de Brunssummerheide en Landgraaf. Er wonen hier meer dan 6.000 inwoners. Ook zijn er verschillende scholen en sportfaciliteiten in de wijk. De wijken zijn goed bereikbaar middels het openbaar vervoer en via de aansluiting op de binnenring.

Zeswegen-Nieuw Husken heeft diverse subbuurten, waaronder Zeswegen en Nieuw Husken. De wijken zijn opgericht in de jaren 80 en de jaren 90. Zeswegen-Nieuw Husken bevindt zich in een groene omgeving, met een park, speeltuinen en sportaccommodaties. Het is een geliefde plek met huizen te huur. Het centrum is tevens snel te bereiken en ligt op korte afstand. Een grote woonboulevard om uitgebreid te winkelen ligt in de buurt en een centraal treinstation, zodat je snel naar iedere bestemming kunt reizen.

In het zuiden van Heerlen ligt Nieuw Lotbroek. Hier zijn huurwoningen te huur voor verschillende gezinssamenstellingen. Het is een buurt met voldoende groene zones om even heerlijk te ontspannen en te wandelen. Kasteel Hoensbroek is hier een goed voorbeeld van met veel historische elementen. Het park bij Caumerbeek biedt eveneens een groene omgeving. Ook belangrijke voorzieningen zijn te vinden in Nieuw Lotbroek.

Ben je op zoek naar een huurwoning in Heerlen? Huizenvinder.nl is de beste plek om een huurwoning naar wens te vinden! Bekijk het aanbod en wie weet huur jij binnenkort een woning in Heerlen!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning

Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 1 Sinds 30 dagen 1
Kaal 0 Gestoffeerd 1 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 1 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 2 Inschrijven niet toegestaan 0