Home

Huren

Huurwoning Haarlem

Eenvoudig en snel een huurwoning vinden in Haarlem


Veel mensen dromen ervan om een huurwoning te vinden in Haarlem. Niet alleen is de stad erg in trek onder locals die er op zijn gegroeid, maar ook meer en meer Amsterdammers kiezen ervoor om de drukte in de hoofdstad te ontvluchten en hier lekker te gaan settelen. De stad wordt dan ook wel Amsterdam in het klein genoemd en staat bekend om de prachtige woningen en idyllische grachten. Het is aangenaam vertoeven in Haarlem, mede doordat de huurwoning dichtbij het strand is gelegen en op steenworp afstand is van alle leuke restaurants en winkels in de stad. 


Huurwoningen huren in verschillende delen van de stad


Betaal je graag huur voor een woonruimte in Haarlem? In dat geval heb je de keuze uit een divers aanbod in verschillende delen van de stad. Wijken zoals de Stationsbuurt en het Kleverpark zijn erg centraal gelegen. Gezinnen die graag huur betalen voor een woning met meer rust en ruimte kunnen perfect aarden in woonwijken zoals de Slachthuisbuurt en Parkwijk. Van strakke appartementencomplexen tot aan gezellige pandjes uit de jaren ’30, je gaat het allemaal vinden als je een woonruimte wilt huren in Haarlem. Heb je op dit moment specifieke wensen voor jouw huurwoning in het altijd gezellige Haarlem?


Woningruimte te huur in Haarlem via Huizenvinder.nl


Er is gelukkig meer dan genoeg woningruimte te huur in Haarlem via Huizenvinder.nl. Je kunt de huurwoningen die te huur staan erg makkelijk filteren op het type wijk. Zo heb je binnen no-time een aanbod gevonden dat perfect aansluit op je persoonlijke voorkeur. Heb je vragen over een woonruimte waar je huur voor betaalt? Neem dan even contact op met het team van Huizenvinder.nl  en laat je vrijblijvend informeren.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning

Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 7 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 22 Inschrijven niet toegestaan 0

Huurwoning Haarlem

Resultaten 1 - 22 van 22

102 anderen zijn nu op zoek in Haarlem, reageer vandaag nog!