Home

Huren

Huurwoning Enschede

Huurwoning enschede


Enschede is langzaam maar zeker een steeds aantrekkelijkere stad geworden om in te wonen. Het centrum bruist, maar is nog niet ontdekt door de grote menigtes die de randstad teisteren. Daardoor heb je in deze grensstad het beste van beide werelden. Het is dan ook geen wonder dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een huurwoning in Enschede. Daarbij heb je meer dan genoeg keuze. Of je nou op zoek bent naar een studio, appartement of een losstaand huis; Enschede bevat vrijwel alle soorten huurwoningen.

Populaire wijken om in te wonen


In vrijwel elke wijk in Enschede zit je goed. Je vindt namelijk overal faciliteiten zoals basisscholen, recreatiecentra en mooie groene parken. Maar welke wijken zijn het beste voor het huren van een woning?

Het centrum


In de eerste plaats is er het centrum. Het handige aan het centrum van Enschede is dat jij je middenin de stad bevindt, waardoor je toegang hebt tot alle gezellige restaurants en trendy kledingwinkels. Maar je hebt geen overlast wanneer je een woning te huur ziet staan in een zijstraatje van het centrum. Hoewel de huur aan de wat hogere kant zit vergeleken met de buitenwijken, betekent dit wel dat dit een van de weinige steden is waarbij ook gezinnen met jonge kinderen fijn kunnen wonen. Daarnaast ben je in het centrum ook vlakbij het volkspark, waar je heerlijk kunt wandelen.

De buitenwijken


Wil jij liever een buurt met woningen die te huur staan vinden voor een lagere prijs dan het centrum? Of wil je juist een tuin hebben in plaats van naar het park te moeten? Dan zijn de buitenwijken een slimme keuze. Denk dan aan wijken als Stroinkslanden of Wesselerbrink. Het handige aan deze wijken is dat je haast in elke straat een prachtige speeltuin vindt. Dit is dus perfect wanneer je net een gezin hebt gesticht. Daarnaast ligt de snelweg vlakbij, waardoor Stroinklanden en Wesselerbrink een goede match zijn voor mensen die naar een andere stad moeten voor werk. Tot slot bevind jij je nog steeds maar tien minuten van het stadcentrum af.

Ben jij al enthousiast geraakt over de huurwoningen in Enschede? Ga dan nu bij Huizenvinder.nl op zoek naar woningen met een lage huur. Bij ons vind je een uitgebreid aanbod van woningen om te huren. Zo vind je gegarandeerd de perfecte plek voor jou en je gezin.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning

Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 2 Sinds 30 dagen 3
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 5 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 8 Inschrijven niet toegestaan 0

Huurwoning Enschede

Resultaten 1 - 8 van 8

120 anderen zijn nu op zoek in Enschede, reageer vandaag nog!