Home

Huren

Huurwoning Arnhem

Wanneer je op zoek gaat naar een huurwoning in het Oosten van het land, kom je al snel terecht in Arnhem. De stad is bijzonder populair door haar ligging aan de Rijn en een paar minuten verwijderd van de schitterende Hoge Veluwe. De stad is tegenwoordig verdeeld in Arnhem Noord, waar je het historische gedeelte van de stad, en het centrum vindt, en Arnhem Zuid, dat bijna helemaal bestaat uit ruim opgezette woonwijken.

Arnhem Noord

Veel Arnhemmers zullen roepen dat je met de huurwoningen in het noorden van de stad in het 'echte Arnhem' woont. Mensen in Arnhem Zuid spreken dit natuurlijk hardgrondig tegen! Wel is het zo dat je ten noorden van de Rijn het stadscentrum vindt, met woningen die je kunt huren in de aangrenzende wijken als het Spijkerkwartier, de modewijk Klarendal en de chique Burgemeesterswijk, die tegen Park Sonsbeek aan ligt. Je kunt in al deze wijken woningen huren waarvanuit je zo naar het gezellige centrum wandelt, dat je herkent aan de grote Eusebiuskerk in het midden.

Het historische noorden van de stad is, omdat het een stuk eerder gebouwd is en daardoor smallere straten heeft een stukje voller en drukker dan de wijken ten zuiden van de rivier. Ook de prijzen van de huurwoningen liggen er een stuk hoger en je vind veel woningen en kamers te huur voor studenten in de wijken rondom het Centrum.

Arnhem Zuid

Wanneer je één van de twee bruggen overwandelt, ben je binnen enkele minuten in Arnhem Zuid. De wijken zijn geliefd bij families en je vind hier betaalbaardere, grotere woningen te huur. De beste locaties in Arnhem Zuid voor een huurwoning zijn Malburgen, dat vlak naast de uiterwaarden ligt, Presikhaaf met haar uitgebreide voorzieningen, Rijkerswoerd, bekend van de recreatieplas, en Kronenburg, met een groot, overdekt winkelcentrum.

Huizenvinder.nl

Huur jij binnenkort een woning in deze prachtige stad in het Oosten, met geweldige verbindingen naar Utrecht en de Randstad? Op Huizenvinder.nl zie je in één oogopslag de mooiste huurwoningen voorbij komen en reageer je snel en direct op jouw droomhuis.

Je zoekt hier makkelijk op alle woningtypes, van luxe appartement tot studentenkamer en van eensgezinswoning tot studio. Huizenvinder.nl is altijd up to date en je vindt hier als eerste alle nieuwe woningen die op de markt komen. Neem dus snel een kijkje op onze website en wie weet huur jij binnenkort een schitterende nieuwe huurwoning in één van de leukste steden van Nederland!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Huurwoning

Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 6 Inschrijven niet toegestaan 0

Huurwoning Arnhem

Resultaten 1 - 6 van 6

63 anderen zijn nu op zoek in Arnhem, reageer vandaag nog!