Home

Huren

Appartement Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel. Het is een plek gelegen aan het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht. Er zijn eveneens oude sporen teruggevonden en deze dateren uit de steentijd. Het is vandaag de dag een levendige plek met tal van mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld een dagje winkelen, bewonder de culturele eigenschappen of ga lekker uit eten. In de zomer kun je bovendien een bezoekje brengen aan de Blauwvingerdagen. Dit is een evenement met ruim 450 kraampjes, waardoor het behoort tot een van de grootste braderieën van Nederland. Zwolle heeft meerdere stadsdelen en verschillende wijken, dit zorgt ervoor dat er voor iedereen een appartement te huur is.

Het centrum van Zwolle heeft vele middeleeuwse kenmerken, winkels, theaters, hotels en smakelijke restaurants. Het is een mooie mix van historie en moderniteit. Wil je genieten van een stukje rust? Dan kun je een bezoek brengen aan een van de parken in de buurt. De appartementen te huur zijn verschillend en er zijn appartementen met prachtige eeuwenoude kenmerken en gevels te huur. De stadsmuur is 600 jaar oud en de stervormige stadsgracht is een belangrijk kenmerk van Zwolle.

Zwolle-Zuid is het grootste gedeelte van Zwolle. Het is een wijk met een mengeling van verschillende appartementen voor de huur, zowel nieuwe exemplaren als oudere appartementen vol karakter. Ook kom je regelmatig indrukwekkende boerderijen tegen in de wijk. Voor een wandeling kun je eveneens terecht in Zwolle-Zuid, zoals wandelen langs de IJssel of pak je fiets erbij en verken naastgelegen gebieden. De voorzieningen zijn uitgebreid, er zijn verschillende wijkcentrums en onlangs is er een geheel gemoderniseerd, winkelcentrum bijgebouwd. Het is een populair winkelcentrum, omdat meerdere bezoekers uit de stad hier komen winkelen.

Eén van de oudste wijken in Zwolle is Diezerpoort. Dit is een wijk met een centrale ligging vlakbij de binnenstad, maar ook vlakbij uitvalswegen. Diezerpoort heeft een groot aanbod appartementen te huur. Een appartement in deze plaats heeft veel voordelen, omdat de wijk bestaat uit meerdere buurten bestaat, waaronder: Dieze-West en Dieze Centrum. Bovendien is er genoeg nieuwbouw te vinden, waar je een gloednieuw appartement kunt huren.

Ben je op zoek naar een appartement om te huren in Zwolle? Huizenvinder.nl is de beste plek om een appartement voor de huur in Zwolle te vinden! Bekijk snel het aanbod!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Zwolle

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod