Home

Huren

Appartement Zeist

Zeist is omringd door een groot bosrijk gebied. Het vormt onderdeel van de Utrechtse Heuvelrug en bevindt zich in het midden van de provincie Utrecht. De woningen zijn verschillend, je vindt hier villa's, herenhuizen, maar ook voldoende appartementen om te huren. Slot Zeist is een blikvanger in de gemeente en er zijn prachtige landhuizen en kastelen te zien. Het centrum biedt eveneens veel keuze, want je kunt er fijn winkelen of genieten van een lekker diner of een terrasje.

Zeist-Centrum kent verschillende sfeervolle wijken, zoals het Rond, Carré en Centrumschil Zuid. De huizen zijn divers. Je kunt statige herenhuizen tegenkomen, maar er zijn ook prachtige appartementen te huur. Het centrum ligt centraal en je kunt binnen korte tijd op iedere bestemming zijn. Er zijn kledingwinkels, speciaalzaken en omdat het centrum een van de oudste gedeeltes is, vind je op deze plek veel historische monumenten terug. Op korte afstand zijn verschillende parken en bossen te bezoeken.

De Dichterswijk wordt ook wel Dichtersbuurt genoemd. Voorheen lag hier het Patijnbos, onderdeel van de rijke familie Patijn. Begin 20e eeuw maakte de wijk deel uit van een uitgebreid plan in Zeist Noord. Het is een ruim opgezette plek, waar tevens meerdere bedrijven gevestigd zijn. De Dichterswijk heeft scholen en is bovendien een kindvriendelijke buurt. De appartementen te huur zijn verschillend en hebben allemaal hun eigen karakter.

Kerckebosch ligt op een uitstekende plek in Zeist. Het is een populaire en geliefde wijk onder veel Zeistenaren. Veel mensen willen in de wijk een woning huren. De appartementen hebben voldoende ruimte en als je uit je balkon kijkt, is er altijd een mooi stukje groen te vinden. Aangezien het een bosrijke omgeving betreft huur je hier in een groene oase. Er is een wijkwinkelcentrum, scholen horeca, bussen, het station en uitvalswegen bevinden zich allemaal in de buurt.

Ben je op zoek naar een appartement in Zeist? Huizenvinder.nl heeft een groot aanbod. Bekijk de website en wie weet huur jij binnenkort een appartement in Zeist!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Zeist

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod