Home

Huren

Appartement Veenendaal

Huurwoningen Veenendaal te huur

Veenendaal is een stad voor jong en oud. Senioren vinden deze woonplaats prettig omdat veel voorzieningen op loopafstand beschikbaar zijn. Gezinnen met kinderen hebben in deze stad veel keus op het gebied van scholen, sporten, muziek, uitgaan en ontspanning.
Het Veen heeft voor elke categorie woningzoekenden genoeg te bieden aan geschikte huizen, kindvriendelijke wijken met speeltuinen, scholen, cultuur, winkels en sportfaciliteiten.
Ben je op zoek naar huurwoningen of een mooi appartement in Veenendaal, dan zijn er veel leuke wijken om uit te kiezen voor de huur.

Door de populariteit van steden zoals het Veen is de vraag naar huurwoningen in Veenendaal groot. Voor huurwoningen in Veenendaal kom je om die reden snel terecht in een van de wijken die iets verder bij het centrum van de stad vandaan ligt. Welke woonwijk van deze stad je echter ook kiest, er is eigenlijk altijd wel een winkelcentrum in de buurt. Daarnaast heeft deze stad 3 stations, dus ook reizen met openbaar vervoer is vanuit je appartement altijd een goede optie. Verder is het Veen een echte fietsstad, dus vanuit elke wijk ben je ook zo in het centrum van de stad.


Populaire wijken voor huurwoningen in Veenendaal

Wil je toch graag wat dichter bij het centrum huren, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de wijk die net achter de Scheepjeshof ligt. Hier zijn diverse appartementencomplexen aanwezig. Dat is natuurlijk niet voor niets, want de locatie is ideaal. Met name ook voor iets oudere mensen. Kijk je bijvoorbeeld naar de Wilhelminawijk, dan zie je daar prachtige appartementen. Ze hebben vrijwel allemaal een mooi balkon. De een nog groter als de ander. Wil je veel ruimte, dan zijn er ook prachtige penthouses beschikbaar. Ook de appartementen direct aan het winkelcentrum zijn een ideale keus als je dicht bij het centrum wilt huren. Ga je voor een iets goedkoper segment, dan zijn de appartementen in het Willem Alexanderpark een goede optie. Huurwoningen in deze zijn ook heel populair bij jonge gezinnen.


Veenendaal Oost is een erg gewilde en kindvriendelijke wijk. De laatste jaren zijn hier veel mooie woningen gebouwd en op het gebied van de voorzieningen zit je hier ook helemaal goed. Kinderen kunnen hier heerlijk spelen, zelfs nog in de natuur. Op zich is het centrum ook heel goed en nog vrij snel te bereiken. Je pakt je fiets en je bent zo bij een van de grotere supermarkten, bij de bibliotheek, de muziekschool of een van de gezellige restaurantjes.

De wijk Petenbos is ook het benoemen waard. Er is volop groenvoorziening en het bos van Prattenburg bevindt zich op loopafstand. Er zijn genoeg winkelmogelijkheden, zoals een Jumbo aan de Paddestoelenlaan. Ook vind je daar een snackbar en een bloemenzaak. Kijk snel wat hier te huur is.

Of je nu op zoek bent naar huurwoningen in Veenendaal dicht bij de binnenstad of lekker rustig in een buitenwijk met volop buitenruimte, zet je wensen voor de huur op een rijtje, en ontdek het aanbod.

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

Sinds vandaag 0 Sinds 3 dagen 0 Sinds 5 dagen 0 Sinds 10 dagen 0 Sinds 30 dagen 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 1 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Veenendaal

Resultaten 1 - 1 van 1