Home

Huren

Appartement Tilburg

Een appartement in Tilburg huren


Als je graag net even wat ruimter wilt wonen, dan biedt het huren van een appartement in Tilburg een erg fijne uitkomst. De appartementen in de stad zijn altijd van alle gemakken voorzien en je hebt de keuze uit een gigantisch aanbod in de stad. In de meeste gevallen zijn (betaalde) parkeerplekken binnen handbereik, of dit nu in de straat is of in de garage zoals aan het Pieter Vreedeplein of bij Tivoli. Naar wat voor soort woonruimte ben je op dit moment precies op zoek?


Dit zijn de populairste wijken in Tilburg voor een appartement te huur


Wat de beste wijk van de stad is voor de huur van een appartement, hangt vooral af van je persoonlijke smaak en of je samen wilt wonen met het hele gezin, met je partner of met een vriend of een vriendin. Zo staat een appartement te huur in de Reeshof bekend om de vele gezinnen die er wonen en de erg ruime opzet. Ook zijn hier meer dan genoeg scholen, supermarkten, winkels en parken te vinden, waardoor er voor het hele gezin meer dan genoeg te beleven is. Daarentegen is het centrum van de stad enorm geliefd onder groepen vrienden en je settelt met je parnter in wijken zoals de Korvel en het Goirke.


De beste woonruimtes in de stad via Huizenvinder.nl zoeken


Je hebt nu vast en zeker een beter beeld gekregen van het aanbod en de wijken waar je het beste kunt gaan zoeken. Je wilt daarnaast natuurlijk ook erg graag zeker zijn van een van de appartementen van hoge kwaliteit. De beste woonruimtes in de stad zoek je natuurlijk via Huizenvinder.nl. Je hebt hierdoor binnen no-time een bezichtiging aangevraagd en de woonruimtes zijn ook nog eens altijd van alle gemakken voorzien. Naar wat voor soort woonruimte ben je op dit moment precies op zoek voor de huur?

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Tilburg

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod