Home

Huren

Appartement Spijkenisse

Spijkenisse ligt in de provincie Zuid-Holland in de streek Voorne-Putten, verbonden met Nissewaard. Spijkenisse is een moderne stad met ruim 75.000 inwoners. Je kunt hier genieten van de voordelen van de stad, inclusief natuur, recreatie, diverse monumenten en een gezellig centrum, waar je goed kunt winkelen. Zoek je een appartement in Spijkenisse? Er zijn genoeg leuke wijken om appartementen te huren.

Spijkenisse centrum is levendig en bruisend. De afgelopen jaren is er bovendien veel vernieuwt in het centrum. Er is een gloednieuw winkelcentrum met een ruime parkeergarage, bestaande winkels hebben een opknapbeurt gekregen en er is veel horeca bijgekomen. Je kunt hier uitstekend op zoek naar nieuwe kleding, maar ook gezellig een terrasje pakken. Ook is er een moderne bibliotheek met een grote boekencollectie en een groot theater bijgebouwd. Het centrum heeft verschillende karakteristieke gebouwen die je kunt bewonderen, waaronder een historische dorpskerk. De appartementen in het centrum zijn divers, van bestaande appartementen tot nieuwe exemplaren die je kunt huren. Huur je hier een appartement? Dan zijn alle voorzieningen eveneens binnen handbereik.

De Elementen is een nieuwe wijk in Spijkenisse en er vinden hier veel interessante ontwikkelingen plaats. Er staat veel op het programma, waaronder het realiseren van een groot aantal appartementen voor de huur. Er zijn al veel appartementen te huur gebouwd, maar dit worden er veel meer. De Elementen heeft de beschikking over een eigen sfeervolle boulevard en een park om heerlijk te wandelen.

De appartementen te huur in Schenkel staan direct tegenover de Oude Maas. Het is hier goed toeven voor iedere leeftijdsgroep. Het is een plek met verschillende hoogteverschillen, zodat een gevarieerd landschap ontstaat. Schenkel is een aantrekkelijke en geliefde wijk. De bereikbaarheid is tevens goed te noemen, omdat je via de Schenkelweg overal naar toe kunt gaan.

Groen wonen doe je in Vier Ambachten. Vier Ambachten is een vrij jonge wijk, gebouwd in de jaren 90. Hier zijn woningen te vinden met een moderne uitstraling. Niet één appartement is hier hetzelfde. Veel appartementen hebben hier bovendien veel ruimte tot hun beschikking. Het stadscentrum ligt op korte afstand, maar je kunt er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan het recreatiegebied de Bernisse. Je rijdt daarnaast gemakkelijk richting de A15.

Op zoek naar een appartement in Spijkenisse? Huizenvinder.nl heeft een groot aanbod en is de beste plek om een appartement in Spijkenisse te vinden!

0 filters


Van € 0 tot geen maximum

Appartement

< 1 km van het centrum 0 < 3 km van het centrum 0 < 5 km van het centrum 0 < 10 km van het centrum 0
Minimaal 5 m2 0 Minimaal 10 m2 0 Minimaal 20 m2 0 Minimaal 30 m2 0 Minimaal 40 m2 0 Minimaal 50 m2 0
1 kamer 0 2+ kamers 0 3+ kamers 0 4+ kamers 0 5+ kamers 0
Kaal 0 Gestoffeerd 0 Gemeubileerd 0
Eigen toilet 0 Gedeeld toilet 0
Eigen keuken 0 Gedeelde keuken 0
Eigen badkamer 0 Gedeelde badkamer 0
Eigen woonkamer 0 Gedeelde woonkamer 0
Roken toegestaan 0 Roken niet toegestaan 0
Huisdieren toegestaan 0 Huisdieren niet toegestaan 0
Internet aanwezig 0 Geen internet 0
Goed onderhouden 0 Matig onderhouden 0 Slecht onderhouden 0
Inschrijven toegestaan 0 Inschrijven niet toegestaan 0

Appartement Spijkenisse

Geen resultaten

We hebben helaas niks beschikbaar. Probeer te zoeken met een ruimer prijsbereik of in een andere plaats. Bekijk als ons aanbod