Appartement Nistelrode (Achterstraat)

Appartement

€ 1.250 per maand

80m² - 3 kamers

Geverifieerde verhuurder

Reageer op dit appartement

Reageer nu en je reactie is meteen bij de verhuurder!

Ja, ik wil reageren op dit appartement

Omschrijving

Modern en volledig gemeubileerd boven appartement te huur in het gezellige Nistelrode. Ideaal voor werkende alleenstaanden of expats die op zoek zijn naar een comfortabele en zelfstandige woonruimte. Het appartement heeft een eigen ingang en is volledig voorzien van alle gemakken die je nodig hebt om direct te kunnen genieten van je nieuwe thuis.

Ruime woonkamer met een gezellig zitgedeelte, waar je kunt ontspannen en genieten van je favoriete films en series op de flat screen tv. De aangrenzende keuken is voorzien van een combi magnetron, kookplaat en koelkast, zodat je je favoriete gerechten kunt bereiden.

Het appartement beschikt over een aparte douche en toiletruimte, exclusief voor jouw gebruik. Daarnaast is er een wasmachine aanwezig, zodat je altijd frisse kleding kunt hebben. De slaapkamer is voorzien van een comfortabel tweepersoonsbed, waar je heerlijk kunt uitrusten na een lange en drukke dag.

Je hebt hier geen last van huisgenoten, want je deelt de ruimtes met niemand. Dit zorgt voor extra privacy en rust, zodat je in alle comfort kunt leven en ontspannen.

Een ander groot voordeel van dit appartement is de aanwezigheid van airconditioning en verwarming. Je kunt de temperatuur dus altijd aanpassen aan je persoonlijke behoeften, zodat je je altijd prettig voelt in je nieuwe thuis.

Het appartement heeft een eigen parkeerplaats, zodat je altijd verzekerd bent van een plek voor je auto. Daarnaast is er ook een oplaadstation beschikbaar voor elektrische auto's, tegen betaling. Dit maakt het appartement ook zeer geschikt voor milieubewuste bewoners die gebruik maken van elektrisch vervoer.

De ligging van het appartement is ideaal voor forenzen. Het CS Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven zijn allemaal binnen een half uur rijafstand bereikbaar. Zo kun je snel en gemakkelijk naar je werk reizen en genieten van de vele mogelijkheden die deze steden te bieden hebben.

De huurprijs voor dit appartement bedraagt € 1250,- per maand. Daarnaast wordt er maandelijks een bedrag van € 150,- in rekening gebracht voor water, energie, televisie en internet. Deze vaste kosten zorgen ervoor dat je geen onverwachte financiële verrassingen hebt.

De minimale huurperiode is 6 maanden, maar verlenging is bespreekbaar. Bij aanvang van de periode dient er een borg van 1 maand huur te worden betaald.

Bij dit appartement zijn geen huisdieren toegestaan en roken is niet toegestaan. Dit zorgt voor een frisse en schone leefomgeving voor alle bewoners.

Heb je interesse in dit moderne en comfortabele bovenappartement in Nistelrode? Neem dan nu contact met ons op om een bezichtiging in te plannen. Wacht niet te lang, want dit unieke appartement zal snel verhuurd zijn! overigens is het niet mogelijk om je je te registreren.

Kenmerken appartement

Prijs

€ 1.250 per maand

Oppervlakte

80m²

Aantal kamers

3

Beschikbaar

Per direct voor onbepaalde tijd

Overige

Aanbieder

Makelaar/Bedrijfsmatige verhuurder

Inschrijven gemeente

Ja

Voorzieningen in de buurt

Supermarkt - Jumbo Nistelrode Parkstraat

80 m

Restaurant - Bakkerij Van

44 m

Café - Café 'T Tram Station

63 m

Bioscoop - Take 10

5,2 km

Universiteit - Bureau Kennis

3,5 km

Basisschool - Basisschool 'T Maxend

59 m

Middelbare school - Udens College Voor Lyceum Havo Mavo Vbo Lwoo

4,9 km

Vliegveld - Militaire Vliegbasis Volkel

9,6 km

Toeristische attractie - Molen Windlust

1,0 km

Ziekenhuis - Bernhoven

3,7 km

Treinstation - Oss West

8,1 km

Locatie van dit appartement

Reageer op dit appartement

Reageer nu en je reactie is meteen bij de verhuurder!

Ja, ik wil reageren op dit appartement
  • Huurwoningen, appartementen, studio's en kamers in heel Nederland
  • Ontvang nieuw aanbod via email en reageer meteen
  • Geld terug garantie als je geen woonruimte kan vinden

Heb je een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Vergelijkbaar aanbod

Melding over object

Met jouw hulp blijft ons aanbod actueel. Heel erg bedankt.

Annuleren
Doorsturen via e-mail
Appartement Achterstraat in Nistelrode

Appartement Nistelrode

Achterstraat

Appartement

€ 1.250 per maand

80m² - 3 kamers

Niet verplicht

Annuleren

Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en onze privacy voorwaarden.